možno.. celý život môžem mať 1 človeka rada.. ale nemusím.. a bude mi to tak isto prirodzené.. tak isto je blbosť celý život.. to by musela od narodenia.. možno počatia.. a to je potom len láska k matke? aj to nie vždy..
@1 úplne sa s tým stotoťžňujem...tak neviem čo mám odpovedať. Proste vždy bude v živote jedna osoba,pre ktorú budeme mať tie najhlbšie city,ale život s ňou proste nestrávime podľa mňa...
podľa mňa je prirodzené, že sa dvaja milujú a časom si už nevyhovujú, tak si idú ďalej každý svojou cestou, aby mohli "rásť".. netvrdím zas, že nič také nie je možné, ale neupínam sa na myšlienku - nájsť si muža a milovať ho do konca života, buď to tak bude alebo nebude
laska na cely zivot? nic take neexistuje.. ludia, ktori aj ostavaju spolu cely zivot, su spolu len zo zotrvacnosti, to s laskou uz nema absolutne nic spolocne...
laska na cely zivot existuje (jasne, ze az od okamihu zalaskovania sa, nie od narodenia)...ale stav zamilovanosti nie ... zial to skor vacsina ludi povazuje za lasku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
veď aj v priateľstve a rodine je mnoho lásky, ktorá je na celý život!
vsetci vieme ze laskou na cely zivot sa mysli partnerska laska
a k teme: samozrejme ze ano
@21