ja verím... možno väčšina si však myslí, že pri takejto láske ide výlučne o výzor, že napr. je to nejaká kráska alebo nejaký krásavec a už je to láska... ale toto s tým vôbec nič nemá...samozrejme sympatie musia byť, ale tu ide o to vyžarovanie človeka... a predsa to čo z tej osoby vyžaruje počas prvého stretnutia, tak bude aj naďalej
hmm tazko povedat ,ale myslim si ,ze laska na prvy pohlad byt nemoze ,mozu prist vzajomne sympatie ,naklonnost ,ale nie laska ...laska je uz nieco hlboke ,co pride casom
@mielikki veď ja nič. Som len bola zvedavá, bo "na prvý pohľad" znamená asi fakt na prvý pohľad a nie na prvé slovo, takže ústočká dotyčný/á asi neotvorí. Takže rovnako sa môžem zamilovať aj do jeho/jej tenisiek, keďže ani tie veľa toho v tom momente nenatárajú
neverím a neverím a neverím raz som zažila, že keď som zazrela jedneho chalana, tak som z toho bola mimo, a potom aj viackrát ako sme sa stretli. Lenže v živote sme sa spolu nerozprávali, bolo to akoby som cítila nejakú jeho energiu, akoby sme boli na nejakej rovnakej vlne Ale už sa mi to pri pohlade na neho nestáva A stalo sa mi to len pri jednom chalanovi , ale viem aj to, ze by som s nim nedokazala chodit, lebo ako vravi @titusik , jeho tricko rozpravalo viac ako jeho ústa takych chlapov nemam rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
// ja hovorim ano !
Ale laska moze vzniknut az po case .