Verite v reinkarnaciu?Ak ano ake by ste chceli byt zviera?
... ja by som bola selma tiger, lev, levhar, puma popripade hiena!niesu to az take krvilacne bežtie ako ja ... . prahnem po smrty druhych a aj po svojej ! a co je ohrozenejsie nez drave divoke zviera ktore sa da tasko skroti?ano zachvilu budeme aj mi vyhy
@trafenana6 vieš, ja sa nehrám, že upírom som.... áno, som upírmi posadnutá, no takmer všetko čo píšem, sú len srandy.... a len tak mimochodom, ak som deckom ja, tak potom aj ty, pretože sme rovnako staré....
ano aj ja som decko ale mne to je jedno ale nehram sa jak taka kurva na upirov aj mna bavi twilight ale viem co je realita ... .
a ked sa ju nechcem ucit? boha vsetci vidite chyby len tych druhych ale svoje nie?sa pozrite naseba móre si myslite ze ste krali?buzeracia 1.stupna a ked sa vam neluby to nekomentuje (amen)
@trafenana6 nechápem načo si tu teraz dávala fórum, keď teraz na každého vyskakuješ..... a len tak mimochodom, kurva si tu jedine ty.... nemáš právo mi nadávať do kurvy... čo som ti zrobila? je niečo zlé na tom, že sa mi niečo páči, že som niečím posadnutá? nechápem načo sa mi do toho staráš ty!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
leňochod alebo slon
Nechcem byť zvieratko. A keď tak zlatá rybka alebo žena od vlka. Vĺčka.
a ked sa ju nechcem ucit? boha vsetci vidite chyby len tych druhych ale svoje nie?sa pozrite naseba móre si myslite ze ste krali?buzeracia 1.stupna a ked sa vam neluby to nekomentuje (amen)
inac na tu skolu ktoru som skusky spravila je len jeden rok slovina vies?cize slovinu nepotrebujem a ak aj tak sa ju naucim ked sa mi bude chcet ... .