Ja som minule čosi kdesi čítala, že sú rôzne dôkazy o ich existencii, ale že NASA a ani ostatní ľudia si to nechcú pripustiť, tvária sa že nič a tak...ja neviem, či v to verím,ale myslím, že niečo také môže existovať...ale si predstavte že sa pred vami zjavia nejakí zelení mužíčkovia?? Však by som asi zinfarktovala...
podla mna UFO si len ludia vymysleli..ale verim ze vo vesmire nie sme sami...myslim..ze je este kdesi iny paralelny vesmir..kde su taky isty ludia ako sme my...
UFO a mimozemšťania sú často dve odlišné veci. ale v úplnej podstate verím v mimozemský život a čo sa týka UFOs, myslím že tu nejde ani tak o vieru ako skôr o šťastie/smolu nejaký ten vidieť. či už lietajúci tanier (menej pravdepodobná varianta), alebo len nejaké tajné testované lietadlo americkej vlády (viac pravdepodobná varianta).
Neverím v mimozemšťanov, ale verím na ufa.
Život na iných planetách nie je tak to povedala P. Mária v jednom svojom posolstve svetu. Mária povedala, že ufa existujú a sú to dopravné prostriedky pekla a tí mimozemšťania sú samotní diabli a zatratené duše ľudí, ktoré chodia na zem škodiť.
@martinm : a keby si skusil vedecke fakty vnimat aj z ineho ako nabozenskeho hladiska, zly krok bol uz ked cirkev ziskala pravo na investituru. miesat cirkev do svetskych zalezitosti nebol podla mna dobry krok. tomu sa rozumie ako hus do piva s prepacenim.
no tak verim v to lebo ja som jeden z nix no fakt..ked vas nieco zaujima, tak mi napiste ja vam to vysvetlim.. a prave vymyslam sposob ako sa dostat naspat domov.. tak ked mate niake info o dalsix mimozemstanov tak ma prosim informujte ...ludia su az moc konzervativni a zaslepeni aby tomu verili
@3 hej uplne s tebou suhlasim ..ako necem tu vytvarat ziadne spory nabozenske, ale tak jejda ved cirkev bola vytvorena len na ovladanie vacsiny.. no niektori ludia proste boli inteligentnejsi a dosli na to ze vacsina su hlupaci co sa nehaju na vsetko zlakat cele je to nezmysel (ktory sa zauzival za tie dlheee roky) a pokrytectvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Život na iných planetách nie je tak to povedala P. Mária v jednom svojom posolstve svetu. Mária povedala, že ufa existujú a sú to dopravné prostriedky pekla a tí mimozemšťania sú samotní diabli a zatratené duše ľudí, ktoré chodia na zem škodiť.