neviem preco by to nemala byt pravda ... ked tak na tym rozmyslam pasuje to .... a napr to ze rotchsildovci financovali aj anglicko aj napoleona pocas vojny je historicky fakt ... aj ze ovladaju celu britsku ekonomiku ... potom neviem preco by nemala byt pravda aj to ostatne
mňa ten dokument nasral, len preto, že tam púšťal furt videa, proste aj časti, ktoré sú úplne nepodstatné (inač v živote som sa toľko nenapočúval rihany ,
neverím tomu, je to ako keby som našiel 50klipov kde je logo McDonaldu a tvrdil, že chcú ovládnuť našu galaxiu
ale možno to aspoň odradí nejakých jedincov od tej hudby a zachráni im tak pár mozgových buniek
Verím všeliakým veciam/blbostiam, ako napr. HAARP Iluminati, 11/9, Mimozemštania... ale ked sa nad tým zamyslíte, (nevidela som všeky časi, len prvú) Ak niekto aj povie slová, ktoré majú niečo symbolizovať, ako Rain Man a čo ja viem čo, aký to má na mňa vplyv? je to len slovo... žiadny... aj keby pri mne niekto vyvolával satana, v cudzom jazyku, so mnou to nič nerobí, lebo to jednoducho neviem spracovať, takže výnimočne táto konšpiračná teória je podla mňa hlúposť
dnes som sa k tomu dostal (ale nie cez tvoju tému)
ešte mi ostávajú 3 časti
ja tomu verím...sú tam podložené veci aj výpoveďami tých "umelcov"
a len mi to dokázalo, že tento popový shit nie je hudba a že fanušíkovia sú taký naivný a textom nedávajú žiaden vyšší zmysel (hoci väčšina vraví, že to je veľmi dôležitá súčasť hudby)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pozri a uvidíš ,sama to ešte nemám dopozerané
neverím tomu, je to ako keby som našiel 50klipov kde je logo McDonaldu a tvrdil, že chcú ovládnuť našu galaxiu
ale možno to aspoň odradí nejakých jedincov od tej hudby a zachráni im tak pár mozgových buniek
ešte mi ostávajú 3 časti
ja tomu verím...sú tam podložené veci aj výpoveďami tých "umelcov"
a len mi to dokázalo, že tento popový shit nie je hudba a že fanušíkovia sú taký naivný a textom nedávajú žiaden vyšší zmysel (hoci väčšina vraví, že to je veľmi dôležitá súčasť hudby)