je to mozne nic zvlastne na tom nie je. Keby ludia zili zdravo tak sa tak dozije vacsina ludi. Vela faktorov vplyva na dlhovekost i dedicnost napriklad.
presne o tomto som hovoril.. otuzovat sa.. ked ma clovek chripku, nema zaliezt do postele, ale chovat sa tak, ako keby sa nic nedialo (ochorenia su v hlave, nie v tele), zit normalne (nie majetnicky) a mat ciste myslenie..
@antja tak potom ju drzi pri zivote to, ze sa nestretava s ludmi, ktorych nema rada asi sa aj ja ujmem tejto zivotnej filozofie... ale to by som asi ani nemohla nos z domu vystrcit
napr. jeden popredny cesky lekar neviem jeho meno, ktory patri do kralovskej lekarskej komory (a tam sa barz kto nedostane) povedal, ze vakciny proti chripke su blud. A je to len zlata bana pre firmy, ktroe ju vyrabaju. Daju vam vakcinu,ktroa obsahuje daky kmen chripky ale pritom vy mozete dostat uplnu iny kmen teda zmutovany a telo vakcina len oslabuje je zname aj vela umrti po vkacine.Nikdy neviete ako sa telo zachova. V zivote si vakcinu nedam fuj hnusne
@8 to s tou chripkou suhlasim... ale je zase ine ockovat sa proti chripke, ktora aj tak po par dnoch prejde a ockovat sa proti tuberkuloze a podobnym chorobam
Táto štatistika je oficiálna, hoci ľudí, ktorí sú ešte starší je údajne viac. Proti nim však stoja ich "rodné papiere". Tie musia byť najprv odobrené kompetentnými úradmi. Až potom sa môže napríklad 130-ročná Kazaška Sachan Dosovová domáhať označenia najstarší človek planéty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@mielikki ona hovori, ze nema rada lekarov
» www.aktuality.sk/koktejl/pikosky...
@5 suhlasim ale nie vzdy sa je dobre chovat tak ako keby sa nic nedialo, predsa aj v tele prebiehaju nejake procesy ale vacsina choroby je v hlave
@17 to bola ina
k tomu druhemu odkazu s ofiacialne najstarsou zenou,
» www.aktuality.sk/koktejl/pikosky...
Žena sa narodila v roku 1894 vtedajším otrokom v juhoamerickom...
Bainesová sa raz vydala a jej jediná dcéra zomrela na týfus v roku 1909 vo veku 18 rokov.
takze stara bainesova sa narodila v roku 1894, a jej dcera (1909-18 1891
takze bud sa dcera narodila skor ako jej matka, alebo je to typicka debilita novinarov
Táto štatistika je oficiálna, hoci ľudí, ktorí sú ešte starší je údajne viac. Proti nim však stoja ich "rodné papiere". Tie musia byť najprv odobrené kompetentnými úradmi. Až potom sa môže napríklad 130-ročná Kazaška Sachan Dosovová domáhať označenia najstarší človek planéty.