ked je chlap single a ma plny telefon dievcat s ktorymi si z casu na cas uzije, ale je to cisto len o fyzickom uspokojeni. a potom si najde novu znamost ku ktorej citi aj nieco viac, zacnu sa stretavat a randit spolu, zalubia sa do seba... tak kedy nastav
Rob to čo ti pripadá správne, keď ti svedomie vraví že máš prerušiť kontakty s tými dievčatami, tak to urob, keď svedomie nemáš, dobré pre teba
Len potom sa nediv keď prídeš ku autu a niekto ti na kapotu kľúčami vyškrabal že "Kokot" a pod.
Co by som dal za to byt takym chlapom Holt, asi som skaredy.....ja skoro vzdy sa chcem stretavat, len ked citim nieco vaznejsie, lenze je to furt len z mojej strany. Vlastne ja i ked sa chcem len kamaratit so zenami, tak tie ma ignoruju...Ta druha strana to berie ako kamaratstvo, dokonca aj ked si raz za polrok uzijeme....
chapem co myslis ze este napriklad po prvych 2 stretkach, nevie ako sa to vyvinie a nie je si este isty, ci spolu chodia a medzitym zavola nejakej tej babe zo svojho zoznamu lebo ma chut na sex a ze ci sa to rata ako nevera alebo nie?
@darkestangel hned od zaciatku coho? ked sa stretnu 2 - 3 krat tak sa este neda hovorit o vaznom vztahu a nevies ci sa z toho vyvinie nieco vazne. a nie kazdy sa s holkou vyspi hned na prvom rande.
@13 no ved to zavisi od toho, ci s tou zenou nieco chces mat alebo nie. ked si na 3. stretnuti a chces nieco zacat, tak nepojdes dolovat vo vagine niekoho ineho. to je taka otazka, ze dovidenia.
Tak ja som sa nad tymto tiez velakrat zamyslala... ale ja nie som taka, ze by som mala nieoho len na sex, cize tym padom u mna tato otazka odpadava.. maximalne bozkavanie prichadza do uvahy... Ale tak zas uz ked vies, ze chces byt s hentou a chces ju zbalit, tak asi nebudes mat chut na inu ci? Akoze podla mna by to bolo trošku zakeracke, aj ked fakt tazko povedat
@xxar3s poviem ti to z môjho pohľadu. keby som sa stretávala s niekým, bolo by mi s ním dobre a dúfala by som, že sa to do niečoho vyvynie a potom by som zistila, že on sa ešte chodil niekam inam vyjebávať, tak by ma ten človek totálne nezaujímal a prerušila by som všetky kontakty.
mala by som z neho pocit, že to je človek, ktorý potrebuje mať zadné vrátka, pre kterého je jeho chtíč dôležitejší než budovanie medziľudských vzťahov, neverila by som mu do budúcna a celkovo by to bol pre mňa úplny chuj.
ale je čisto na tebe, aký chceš byť. a akých ľudí chceš mať pri sebe. sú aj ženy, kterým to vadiť nebude, ale bohvie, či to je v konečnom dôsledku žena, ktorú pri sebe budeš chcieť mať ty.
Tak neviem, ale podla mňa tvoj problém je, že nevieš usúdiť kedy sa začína vzťah, súdiac podľa tohto: "tak kedy nastava ta faza, ze je to uz natolko vazne, ze sa da hovorit o vztahu..." a nie či treba alebo netreba byť verný. Ale asi som vadná ja, keď to tak chápem kým ďalší sa tú rozhorčujú nad (ne)vernosťou
Moja odpoveď: kým spolu nechodíte netreba byť verný, keď spolu chodíte bolo by fajn byť verný. A to si myslím, že je na dohode medzi dvoma ľudmi ako to budú brať.
@19 teda, nie že by som dúfala, že sa to v niečo vyvynie, ale ak by som videla, že ten človek by to sám rád niekam posunul a vedela by som, že sa vzájomne máme radi.
ak niesi pako mas byt verny od vtedy ako snou zacnes "randit"
si predstav ze randis s babou a ona pomedzi to s niekym spava to co je za blbost preboha, nechutne
to neni otázka vernosti ale kokotizmu ...ked máš záujem o nejaku ženu nebudeš predsa chodit za druhou lebo je pre teba najdolezitejšia.... ak budeš, tak nebudeš neverny,ale kokot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nechcel som sa vyjadrit vulgarne...velmi sa snazim tomu vyhnut ale @2 to napisal pre teba asi pochopitelnejsie
ak niekomu na niekom záleží a cíti k nemu niečo viac a nechce to posrať, prečo by to posieral od začiatku neverou?
Len potom sa nediv keď prídeš ku autu a niekto ti na kapotu kľúčami vyškrabal že "Kokot" a pod.
mala by som z neho pocit, že to je človek, ktorý potrebuje mať zadné vrátka, pre kterého je jeho chtíč dôležitejší než budovanie medziľudských vzťahov, neverila by som mu do budúcna a celkovo by to bol pre mňa úplny chuj.
ale je čisto na tebe, aký chceš byť. a akých ľudí chceš mať pri sebe. sú aj ženy, kterým to vadiť nebude, ale bohvie, či to je v konečnom dôsledku žena, ktorú pri sebe budeš chcieť mať ty.
Moja odpoveď: kým spolu nechodíte netreba byť verný, keď spolu chodíte bolo by fajn byť verný. A to si myslím, že je na dohode medzi dvoma ľudmi ako to budú brať.
si predstav ze randis s babou a ona pomedzi to s niekym spava to co je za blbost preboha, nechutne
Aký má význam vzťah, ktorý sa neberie za vážny?
Aj vzťah medzi matkou a dieťaťom je vážny od počiatku a to mu dáva význam... :letim: