a je medzi nimi x šarlatanov ktorý su neškodný ale zase je to čisto len o tom že chcu zarobit a realizuju to sposobom že povedia človeku čo ho čaka v buducnosti - ale formuluju to tak že to vlastne sedí na 90 % ich klientov a pritom to nieje nejaká schopnost veštca ale premyslene odpovede ktore sadnu na vačšinu ludi
nedala by som si.....ja sa radšej nechám prekvapiť
a či tomu verím...čo ja viem....sčasti aj áno ....
známy, ktorý na také veci ani neveril sa zo srandy raz k jednej vybral...tá najskôr hovorila o ňom a o jeho minulosti, a také veci, čo sa nedajú zovšeobecnene povedať a sedia na 1000 ďalších ľudí, ale boli to veľmi konkrétne veci, ktoré nemala odkiaľ vedieť....a potom vravela o budúcnosti, tiež dosť konkrétne....bolo to pár rokov dozadu, a je až trošku desivé ako sa isté veci naplnili do bodky...
Ako ktoré
Niektoré si len logicky z toho čo im povieš povymýšľajú kkty
Niektoré sa prepoja s tvojím anijelom alebo majú nejaké divoké 3 oko
Alebo možno vy tomu čo povedia veríta tak moc že sa to až stane
Vestenie, sranda i to slovo v sebe ukryva nie, a ano vestili, a ano aj sa som vestilo inym. Nejde o to co vam povedia, ale o to ako to vy pochopite a co si z toho vezmete k srdcu.
A ano je to okultizmus, decka.........
a preco je okultizmus zly??
a diabol je aniel i ked padly
takze podla toho ak to pochadza od diabla to pochadza od aniela a to nemoze byt zle
@bestia999 ......ty kokos to bola ina logika kedže to pochadza od diabla tak to pochadza od anjela čitaš to po sebe ? padlý anjel znamená že sa vzburil proti bohu, takže asi ti nebudem chciet dobre nie ?
Ja viem totiz o com pisem za prve padly je privlastok co nemeni nic na podstate toho ze to bol aniel.
A vzburil sa? A preco?
Ked povedal boh budis svetlo vznikli aj padli anieli. Lucifer ako sa inak nazyva satan je v latincine nositel svetla.
Anieli maju nie dve kridla ale osem a lucifer odhodil sest a spolahol sa na dve kridla na mudrost a silu ducha, ale tieto kridla ho neuniesli preto padol. A vtedy vznikla tma. Ked boh stvoril svetlo vznikla i tma padom anielov.
Pojem satan diabol alebo lucifer je omnoho starsi ako pojem boh, svedcia o tom najstarsie civilizacie a to co po nich ostalo.
Ak sa vazne chces navazat do niekoho ohladne nabozenstiev, ateizmu alebo okultizmu, tak sa vzdelaj aby si aspon mal sancu oponovat.
@bestia999 ......po prvé tvoje vzdelanie je neskutočne , prave si mi tu ukázala podložené veci gratulujem , každy by mal byť taký vzdelaný , že sem postne prvé čo sa dočítal....luciferovi sa nepáčilo že musel služiť bohu a preto sa vzbúril , michal ho porazil a lucifer bol poslaný na zem ako porazeny.......a pojem boh je tu odpradávna takisto ako satan a diabol , takže taku blbosť že pojem diabol je starši snad ani nemožeš mysliet važne to fakt ukazuješ akurát inteligenciu , šak sa zamysli a velmi dobre sa v tych veciach vyznam , takže ak ti chyba v tom vzdelanie tak sa vzdelavaj , ale mne nehovor aby som sa aj ja , ja viem čo potrebujem ..........verím aj v boha aj v diabla
@bestia999 ......lepšie ako vytrhavat vynatky biblie a dokladat si ich svojou pravdou ......nie som omšovy typ človeka ale ked už sa solidne bavime o veciach a použiješ bibliu tak by to chcelo podla nej aj pokračovat a nie prvu polovicu z nej a druhu si zmenim podla seba ako som sa dočitala zas v nejakej satanskej literature pre deturence....
ja ti ani nehovorim aby si sa červenala , ale trošku rozmyslania do takychto veci a nie si všetko meniť podla seba
aj tebe
@bestia999 si v stáde ,v takom peknom sektárskom stáde tie su uplne najkrajšie.......uznavať satana mož len narušeny človek.....ako važim si každu vieru , žiadnu neodsudzujem , ale tieto sekty a uctievanie satana , to musi byt človek chory na hlavu
@bestia999 no tak toto je už moc ......a vieš o tom že aj kresťania veria v satana ? a to znamena že ho uctievaju ? v biblii maš dokonca napisane že ak neveriš v satana neveriš ani v boha......to ,že veriš, že je neznamena ,že ho ucitevaš milá moja
@bestia999
S kadiaľ ty na take somariny chodiš? Že padol lebo ho neuniesli kridla To si pozeral rozpravku na disney chanel? Lucifer odmietol poslušnosť Bohu a preto ho Boh zvrhol do pekla aj s jeho padlimi anjelmi ktori tiež odmietli poslušnosť Bohu.
@finopb
Maš uplnu pravdu nechapem ľudi čo vidia v telke nejaku rozpravku a už tu pišu nezmysli.
Bestia uvedom sa. Napisať že keď kresťania veria aj v Boha aj v diabla tak uctievaju diabla je chore a až detske.
Zisti si prve o Bohu všetko a potom piš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a či tomu verím...čo ja viem....sčasti aj áno ....
známy, ktorý na také veci ani neveril sa zo srandy raz k jednej vybral...tá najskôr hovorila o ňom a o jeho minulosti, a také veci, čo sa nedajú zovšeobecnene povedať a sedia na 1000 ďalších ľudí, ale boli to veľmi konkrétne veci, ktoré nemala odkiaľ vedieť....a potom vravela o budúcnosti, tiež dosť konkrétne....bolo to pár rokov dozadu, a je až trošku desivé ako sa isté veci naplnili do bodky...
Niektoré si len logicky z toho čo im povieš povymýšľajú kkty
Niektoré sa prepoja s tvojím anijelom alebo majú nejaké divoké 3 oko
Alebo možno vy tomu čo povedia veríta tak moc že sa to až stane
A ano je to okultizmus, decka.........
a preco je okultizmus zly??
a diabol je aniel i ked padly
takze podla toho ak to pochadza od diabla to pochadza od aniela a to nemoze byt zle
A vzburil sa? A preco?
Ked povedal boh budis svetlo vznikli aj padli anieli. Lucifer ako sa inak nazyva satan je v latincine nositel svetla.
Anieli maju nie dve kridla ale osem a lucifer odhodil sest a spolahol sa na dve kridla na mudrost a silu ducha, ale tieto kridla ho neuniesli preto padol. A vtedy vznikla tma. Ked boh stvoril svetlo vznikla i tma padom anielov.
Pojem satan diabol alebo lucifer je omnoho starsi ako pojem boh, svedcia o tom najstarsie civilizacie a to co po nich ostalo.
Ak sa vazne chces navazat do niekoho ohladne nabozenstiev, ateizmu alebo okultizmu, tak sa vzdelaj aby si aspon mal sancu oponovat.
A mala otazocka v co veris?
len sa prosim zamysli co reprodukujes, co ja dolozit mozem, ty mi to podlozis bibliou? evanieliami, alebo skriptami z omse?
Asi nema zmysel poracovat v debate pre tvoju chybajuci mimo kockovy rozmyslaci zmysel
pre istotu tu je to co znamena pojem: » sk.wikipedia.org/wiki/Pojem...
cervenat sa nemusim
prajem vsetko dobre
ja ti ani nehovorim aby si sa červenala , ale trošku rozmyslania do takychto veci a nie si všetko meniť podla seba
aj tebe
ale ty sam si napisal:
..........verím aj v boha aj v diabla Cha
tak koho kto uctieva?
S kadiaľ ty na take somariny chodiš? Že padol lebo ho neuniesli kridla To si pozeral rozpravku na disney chanel? Lucifer odmietol poslušnosť Bohu a preto ho Boh zvrhol do pekla aj s jeho padlimi anjelmi ktori tiež odmietli poslušnosť Bohu.
Maš uplnu pravdu nechapem ľudi čo vidia v telke nejaku rozpravku a už tu pišu nezmysli.
Bestia uvedom sa. Napisať že keď kresťania veria aj v Boha aj v diabla tak uctievaju diabla je chore a až detske.
Zisti si prve o Bohu všetko a potom piš.