nie. aj keby to nahodou malo nejaky racionalny zaklad, aj keby to nahodou niekto fakt ovladal tak by som mu neverila po vsetkych tych Eleonorach a Alexandrach ktore ti vyvestia vsetko stastie sveta ked zavolas na cislo 0988...
Ale ono to tak byva. Vestci vzdy slubia vela dobreho a nieco zle, aby to vyzeralo realnejsie. Ake si myslis, ze by to bolo, keby Ti povedali skutocnu pravdu ? Ved by si sa dozvedel len to, ze mas cely svoj osud vo vlastnych rukach. Ale za to by asi nikto nikomu platit nemienil...
Existuje, su senzibilni ludia. Nie ani tak povedat co sa stane za tyzden, skor ine veci. Napriklad lokalizovanie jedneho strateneho postihnuteho (autistu) chlapca. Videl som to na vlastne oci, ten clovek povedal kde je a on tam naozaj bol (opustena stara tehelna).
ja tomu verím...ale zase nie každej "veštici", čo sa za ňu pokladá a tiež verím, že veci sa dajú ovplyvniť, ale len tie menšie veci v živote, tie veľké, čo sa majú stať sa aj stanú...
a trochu viem vykladať aj ja, len sebe neviem, nikdy mi to nevyjde
@somslavka daj si na veštenie veľký pozor. Hoď si veštenie do googla a zistíš čo je to za svinstvo a aké je veľmi nebezpečné. Veštci ti vyveštia tvoj osud a tým ti naplánujú život, ktorý podvedome budeš chcieť vyplniť. Tým stratíš slobodu a stávaš sa ich otrokom. Veštenie je od diabla a so samotným diablom budeš paktovať. Otvoríš sa tým pôsobeniu zlého a veľmi zle dopadneš, hlavne po psychickej stránke. Diabol je najväčší klamár a pozná celú tvoju minulosť, ale budúcnosť nie, len môže hádať, ale darí sa mu to dobre, keďže je veľmi inteligentná bytosť.
@lava veľmi pekne ďakujem za varovanie ... zrejme budeš mať pravdu, pretože človek si je sám strojcom vlastného šťastia... lenže keď ti povie také pozitívne veci, ako mne... tak to nie je na škodu, tomu veriť ... pretože na základe viery získavame ... ale ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
..kvak..
a trochu viem vykladať aj ja, len sebe neviem, nikdy mi to nevyjde
skúsenosť nemám a ani nechcem mať