je to debilina... moja ex si casto vestila z tarotovych kariet... ked sme sa davali dokopy, tak jej vyslo ze sa ku sebe hodime na 95% - debilina!!! po rozchode povedala, ze ona je ina... je ina, je to ****
ja osobne sa poznam s jednou vesticou.je to 35 rocna slobodna mamina, ale chova sa ako pubertiacka a je za kazdu haluz...taka fajnova zenska...a je vestica...rozpravala mi mnoho pribehov, stretava sa s duchmi, ovlada telepatiu(mam overene, uhadla presne na jaku vec som myslela) vesti s tarotovych kariet a velakrat mi vestila a vyslo mi vsetko do bodky...fajnove...poznala ma asi 15 minut, dala som jej moj datum narodenia a hned vedela moju povahu moje vlastnosti proste vsetko...mava vela spokojnych klientov ktori sa k nej neustale vracaju...takze...vestice existuju!!!!
Nahodou..ja som bola par qrat u vestici..a povedala mi taqe veci o mne co som niqomu nepovedala..predpovedala aj trosqu buducnost..ale jaqsi jej ta us nevisla..ale podla mna ma kasdy svoj usud vo svojix rukax a vestica nemose predpovedat se jaq sa roshodnem..
bola som u dvoch...maly uplne odlisny system vestenia...a pritom zaroven mi povedali priblizne to iste...to je ta prva haluz na tom...a ta druha je ze sa to vsetko pomalicky deje...a neda sa to nijak ovplyvnit...vzdy si to vybere tu spravnu cestu...
Ja mam dobre skusenosti s vestenim, teda konkretne je to vestica Rendyta, vesti cez mail na rendyta@centrum.sk. Mna dostala svojimi predpovedami aj radami, ktore mi velmi pomohli, ked som bola dost na kasu. Takze kazdy ma pravo na svoj nazor a aj ja na tento pozitivny.
Ja som neverila .lebo som sa sklamala .ale kamoška mi dala číslo na Sofiu/www.vestenie-sofa.eu/ a to som ešte nezažila.Tá žena mi povedala veci ktoré nemala od kial vedieť .A napokon všetko vyšlo čo povedala.a práve preto skúste ju aby ste mali čomu veriť že niekto je tu kto má naozaj dar.mne strašne pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a potom mi vyvestis ze?
Stifo: vela stastia na skuske
inak hovoris ze by som sa musel dotknut kariet ? mne vestica povedala ze staci ak jej poslem foto aby mohla na mna nabit karty...
2 Cy3aha: kedze si o tom vedel mohol si to nejak ovplyvnit
2 Xenomorph: presne toto si zacinam mysliet aj ja...