Isli by ste popr. boli ste (alebo niekto z vasich znamych, priatelov) u vestici, alebo numerologicky?...myslite si, ze to je blbost, alebo sa moze nieco z toho naozaj splnit?
Hmm... Nebola som a ani by som nešla. Je to hlúposť, pretože jediné o čo im ide je vytiahnuť z človeka peniaze a presvedčiť ho (čo sa im obvykle pri veľmi "múdrych" ľuďoch podarí), aby si dal znova vyveštiť u Jolandy, Zuzandy, Sibyli a neviem odkoho. Ono sa im to podarí len preto, lebo človeku povedia veci, ktoré by sa aj tak stali alebo trebárs to, v čo veria, sa splní a urobia to takým spôsobom že si to nikto nevšimne. Ďalší prípad sú tie čo sú skutočne zapredané nejakej vyššej moci (áno, aj takí sú ľudia blbí), a tým by som sa radšej vyhýbala veľkým oblúkom, už len z toho dôvodu, že som poznala človeka ktorý do toho upadol a už ani nežije. Nebudem to pripisovať tomu ale bola to naozaj neslutočná zhoda okolností.
.. A nakoniec, sú ľudia, ktorí naozaj vedia predpovedať budúcnosť a touto "schopnosťou" ak sa to tak dá nazvať, disponujú už od narodenia, ale tých v televízii ani novinách nenájdete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
občas verím kartárkam iným nie
inak si myslím, že je to blbosť
.. A nakoniec, sú ľudia, ktorí naozaj vedia predpovedať budúcnosť a touto "schopnosťou" ak sa to tak dá nazvať, disponujú už od narodenia, ale tých v televízii ani novinách nenájdete
@9