poznám dosť ľudí ktorí prestúpili zo všeobecnej veteriny na kynológiu ,lebo to nezvádli. Je to náročné rovnako,ako medicína už len v tom,že ti zviera nepoviem ,čo ho bolí...ale ak máš k zvieratkám vzťah tak to nebude pre teba prekážkou
ja sa zameriavam na medicínu čiže v otázkach ohľadom štúdia ti neporadím,viem len toľko čo sa dozviem od kamarátok ja po svojich skúsenostich nechcem mať už nič spoločné s Košicami...čím dalej od nich,tým lepšie ... a Čechy sú vo všetkom to najlepšie riešenie. Chystáš sa o rok?
Tak co viem ja, tak je to dost narocne aj oproti medicine, pretoze medici sa ucia telo len cloveka, a na veterine musis poznat stavbu niektorych zvierat ako pes,macka, krava, prasa, baran a pod. Je to narocne studium, a aj nemas az take uplatnenie, lebo je vela veterinarov, a cim dalej polnohospodarstvo upada co znamena ze je menej dobytku = menej pacientov. Vela veterinarov uz zije len z ambulancie. Ta skola produkuje viac veterinarov ako je po nich dopyt.
ale s veterinou nemusis robit len veterinara moji rodicia nemaju ambulanciu ale pracuju s liekmi cize vo farmacii, otec post manazer a s tym sa uz nieco da vymysliet btw tiez sa tam chystam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a nad tou brnenskou si nerozmýšlala?