Ahojte, mate nejake podklady na veterinu? pripadne kde sa daju zohnat? vydava fakulta kazdy rok nejake podklady alebo ako to je ak mate hocico s veterinou, dajte to sem, prosim
ak chceš do brna tak tam ti stačí pozrieť si vzorové na stránke vfu.cz , aby si vedela čo asi ťa čaká..do KE vydávajú zbierku otázok..všetko nájdeš na ich stránkach... ale neodporúčam nič kupovať..z osobnej skúsenosti viem, že k zvládnutiu prijímačiek stačí ak máš znalosti z bioly a chémie v rozsahu učiva maturít na gympli
@catmartina toto hladam pre svoju kamosku lebo chce skusit veterinu do Kosic a ake to je v brne na prijimackach? a preco neodporucas nic kupovat, myslis, ze sa to da zvladnut a bez podkladov, ak sa ucis poctivo biolu a chemiu na gympli? ake su tie prijimacky do KE? dakujem
@3li neviem ako teraz, ale pred 5timi rokmi som sa na prijímačky do brna nepripravovala zo žiadnych špeciálnych materiálov a dalo sa to..do KE som mala otázky z CHE a BIO pričom bio bola aj tak mrte ľahká(aj otázky v tých testoch od nich) a otázky z che mi prišli ťažšie ako tie čo boli na medine (neprišlo to ťažké len mne našťastie .) ale tiež sa to dalo s prehľadom zvládnuť. Preto teda neodporúčam nič kupovať radšej sa dobre naučiť tie dva predmety z kt. sú prijímačky a pak to pomôže aj v štúdiu prvého ročníka Ono dostať sa na tú školu je relatívne ľahké, sranda prichádza až potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty