Tak prekvapila ma včerajšia ponuka v cukrárni ponúkali tam veterniky kus za 60 centov som si povedal že super vrt ventilátor stojí aj 10 eur. No kúpil som si 3 veterniky a mám ich od včera a nič vôbec z nich nejde vzduch a celá izba z nich smrdí. Čo mám s
@silviaaa hahaha
Toto je strašne mama ide hed oči spí sestra má pocelej obývačke bábiky v telke tom a jery a ja kabel od nabiacky natiahnuty na pol obývački aby som mohol sedieť na kresle už dva hodiny hovorím že idem spat a nejdem a ani asi nepôjdem a este všade je cítiť mäso lebo ho varí mama bleee. A ty to máš ako. ????
Ja som mala tiež chuť na veterník, ale u nás v dedine nemáme cukráreň a do mesta sa mi ísť nechcelo... Tak som zlanárila sestru a išli sme cez kopec do susednej dediny, že tam si dáme, ale zistili sme, že tam, kde bola teraz cukráreň, je krčma (sú tam teraz 4 krčmy v okruhu 100 metrov)... a tak že ideme na zmrzlinu... tá bola z technických dôvodov zatvorená... nakoniec sme išli do krčny, kde sme si dali kofolu a dostali sme nalepovacie obočie, ktoré poriadne nelepí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nevyšiel... nevadí
Strašne sa nudim tak má to napadlo
Toto je strašne mama ide hed oči spí sestra má pocelej obývačke bábiky v telke tom a jery a ja kabel od nabiacky natiahnuty na pol obývački aby som mohol sedieť na kresle už dva hodiny hovorím že idem spat a nejdem a ani asi nepôjdem a este všade je cítiť mäso lebo ho varí mama bleee. A ty to máš ako. ????
Why.???
Ďakujem.
Veľa žartujem
A od ľudí potom počujem
To jaké vtipné veci čujem.
Diagnostika :imbecil
Bolela má hlava bol som unavený. A V tenké bol veternik. A V tu chvíľu. Mi. Prestal ísť ventilátor.
a to som mala chuť iba na blbý veterník