keďže v sobotu je deň detí tak mi sa zajtra v škole neučíme ale keď hlásia škaredé počasie tak sme sa rozhodli že si pozrieme nejaký film. vedel by mi niekto nejaký zábavný bez nahotiniek a podobného poradiť, nejakú zábavnú komédiu? sme siedmaci
@qwedsayxc Teraz neviem či je lepšie keď bude mať spomínaných 13 Lebo si (naschval)dojebala vek Víš,moderná Určite má o teba záujem,to spravila preto !
ale ako sa spomína v @8 "ako vycvičiť draka" je úžasný film. my sme to pozerali minulý rok v osmičke a všetci na to čumeli, bez slova, niektorí z otvorenými ústami čo sa v našej triede pri spolužiakoch nedeje často
@qwedsayxc na birdzi so si spravilo ucet len koli tomu lebo rad prezentujem obcas pri zaujimavej teme svoje nazory a ked nieco zaujima mna tak ma celkom zaujimaju nazory inych mladych ludi tu na birdzi. nemam v umysle si tu hladat parrtnera na cely zivot ani sexualneho partnera ani kamaratov, cisto len koli tomu co pisel vyssie som si spravil nahodny ucet vymyslena blbost ze 18 rocne dievca cadca.. v skutocnosti budem mat 20 a som chlapec s podstatne vacsieho slovenskeho mesta ako cadca
@qwedsayxc podla mna urcite minimalne tretina ludi ma napisany tu na birdzi iny vek ako skutocnost.. ale podla mna to vobec az tak nevadi.. ved ked pise niekto kto ma vek 21 napisany ze sa jej/mu paci nejaky chlapec dievca ale nevie ako mu to ma povedat a co dalej tak kazdemu je jasne ze ma asi o dost menej ako 21 dolezity je mentalny vek nie fyzicky podla mna.. a ten casto je o dost rozdielny ako ten pravy teda aky cas ubehol od tvojho narodenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pozrite si Leví kráľ alebo Dobu ľadovú
Skús On je fakt boží.
alebo Up
Lebo nemá 12 ani 13!
Má 13 a pól!
Ojeby na nebi
Keď to ide -5 rokov...
Tak sa už rozhodni...
» www.birdz.sk/diskusie/cina-a...
P.S.
Ty to s týmito účtami nechápeš, a radšej sa ani nesnaž...
Súvisí to s biznisweb.sk
P.S.
To ma tak strašne miluješ že kukáš moje ankety?
Som totiž tajný agent, ...