Tak to si na tom dosť zle keď s niekým chodíš 8 mesiacov a nevieš čo mu máš kúpiť.Táto diskusia tu je už X-krát a vždy sa nájde nejaká piča čo ju založí zas...
To by som nepovedal, ale na takuto sprostu otazku ti mal co napisat??? Ved s nim chodis 8 mesiacov, to uz musis vediet, co ma rad, co ho potesi. Ako napisal/a small angel chodis s ni mty alebo my???
ja sa ti necudujem ze mu nevies co mu mas kupit ... chlapi su niekedy narocni ..
Tak skus nieco na oblecenie, vonavku alebo striebro napr. prsten , privesok, naramok .. alebo mu daruj vasu pripade tvoju fotku a k tomu este nieco dokupis
No tak jak Ewelinka555 napísala, môžeš tieto darčeky, alebo napíš mi, čo má rád, možno mi niečo napadne a ak napíšeš, že nevieš, tak nebudem strácať čas a " milé slová " Tommyhota budú pravivé.
tak na tých príspevkoch som sa od srdca zasmiala vďaka...
Cicaaa, je to o fantázií..Niečo čo je vystížne len a len pre neho..niečo čomu pochopíte len vy dvaja...niečo čo bude len vám dvom dávať súvislosť...Ja som jednému chalanovi spravila tričko s nápisom PPPPP ..To nikto iný nepochopí ale my presne vieme o čo ide a čo to znamená..a o to go...
no moc ste jej neporadili..vies co ? kup mu napriklad stiebrnu retiazku alebo nieco podobne...ale zlato sa vraj pred svadbou nedava..xiix ja si to nemyslim, ale kamoska to furt tvrdi...myslim ze striebro bude najlepsie a este k tomu sladucku pusu a hotovo..
ja neviem co ju kazdy tak odpaali....ved sa len opytala??...tak sa tu nemusi kazdy na nej vyburit...ok??..aj ked ho pozna tak tiez nemusi vediet co mu ma kupit.a co ked uz mu nieco na ten styl uz kupila,hm?..ked ma rad futbal ma mu kupit loptu alebo co?..nebol by to trosku trapny darcek na 18.??--fakt ako to podla mna neni len o tom ci ho pozna alebo nie...
Moneja: ide o to, ze ked uz si s niekym 7mesiacov co to ste uz prezili, poznate sa dobre (teda mali by ste sa, lebo inak o com to je?) a teda vytvorit darcek ako navrhovala kikanela je uplne easy. A to, ze ma 18 je len a len trapna vyhovorka. Narodeniny ako kazde ine. Staci len pouzit vlastnu hlavua spravit nieco originalne. Je uuuuplne jedno co komu darujes, otazka je ci to darujes, lebo sa "to patri" alebo ho/ju chces naozaj potesit.
Náhodou ja si myslím, že keby bol fanúšik futbalu tak by bolo pekné zohnať nejakú zaujímavú "raritnú" loptu..alebo lístky na nejaký zápas..(samozrejme nie susedných dedín..)
jáj moja to su trápny trapoši čo vedia poradiť iba v tom či jebať v 18 tke alebo nie.... ked už ide o nieč celkom v pohode tak ich fantázia nesiaha bleeee sice ani ty bars velku nemaš ked chceš poradiť... ale ved si chcela len poradiť... alebo napríklad aký dal niekto niekomu draček na 18 tku.. ale nevšímaj si ich trapošov hlavne tomyhata on každeho skrytizuje , Bléééé..................... tak ale pravda ty ho poznáš najlepšie ale ak mu chceš spraviť radosť tak mu kup auto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo mu kup kladivo aby sa nim mohol tlct po hlave
Ako ti mi poradime?Chodis s nim ty ci cele Slovensko? Proste len ty vies co ma rad,co by ho potesilo, aka je povaha...porozmyslaj...peace
Tak skus nieco na oblecenie, vonavku alebo striebro napr. prsten , privesok, naramok .. alebo mu daruj vasu pripade tvoju fotku a k tomu este nieco dokupis
Cicaaa, je to o fantázií..Niečo čo je vystížne len a len pre neho..niečo čomu pochopíte len vy dvaja...niečo čo bude len vám dvom dávať súvislosť...Ja som jednému chalanovi spravila tričko s nápisom PPPPP ..To nikto iný nepochopí ale my presne vieme o čo ide a čo to znamená..a o to go...