Hmmm Ja by som rada taky anjelsky ksicht..alebo nieco take Proste neviniatko To mi tu chyyyba.. lebo odmietam robit nieco tipu *angelface* alebo (A) dakujeeeem
hihi... a keby mal tomas nejakeho vlastneho smailika ?.. a vsetci adminovia alebo take nieco ?:... mozno blby napad ale zakladatelia birdzu by mohli mat... a birdz tiez
vrr a práve tohto smajla :´( som niekde videl a stále sa o neho snažil bohužiaľ nešiel a tento smajl je určite super a jupí už je tu aj :- to čo sa deje? roztrhlo sa vrece? alebo sa niekto nudí a začal robiť smajlov?
142 prispevkov z ktorych je (aj ten vratane mojho) 125 odveci a len zneprehladnuju tuto temu... (srrac ze som taky zly, ale tak...nepiste tu hovadiny typu: vaaau ten je krasny)...elwinko to napriklad zabil...
a chcelo by to "grca" aaa taky len ze navrh do plena...keby sa niekomu chcelo...pohyblivych smajlov heh...ja len tak
ja myslím že ked je anjelik tak aj čertík by sa patril aby nebol anjelik opustený sááám :´(,,, neheh sa mi smajlíci páčia len tak dalej chválim všetkých do jedného... mnooo a ete ma napadlo nejaký čo škúli heh to by nemuselo byť až tak odveci
ja by som navrhoval keby sa smajli dali vkladať cez nejaké nové okienko, a hlavne by sa mi páčilo, keby sa ako smajli zobrazoval nejaký iný sled znakov. Proste nie klasické zátvorkové. To by zobrazilo tak ako to je, proste len zátvorky a čiarky, a keby chcel dať niekto smajla klasického, tak by to musel zadať ako napr *23* alebo alebo niečo na ten spôsob. Strašne rád používam smajlov, ale najviac sa mi páči ten usmity s "o" v strede, teda namiesto "-" ale ked to tu napíšem, tak to spraví zlého smajla :o) a vela krát aj v texte sa náhodou vyskytne niekde zátvorka alebo niečo podobné, a potom sa tam pripletie smajl ktorý tam vôbec nemal byť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
186 komentov
mne tu chyba taky co prevracia ocami
ešte by sa hodil prekvapený smajlík, a taký vracajúci taký že bueee, no proste vyjadrujúci znechutenie
a ešte tancujúci smajlík ale to neviem či je zrealizovatelné
a ešte zahanbený
Viete,ako je na ICQ že si búcha rukami o hlavu.
Tak keďže sa nebude tu nebude hýbať.
Mal by mať:ústa do kruhu,teda otvorené ústa a nad hlavou ruky ale tak,ach ako to popísať,veď vy viete.:´
Vydíte?
ten sa vydaril..
a zisli by sa aj tie co uz su vyssie spominane a samozrejme emo smajlicek (///_.)
a este cert-resp.Devil(ci Evil?), taky podobny ako je na qipe, s rohami
:´(((((((
a to by aj mohlo stacit...
:-´
:´)
´
:´)
(ok ja viem ze som sibnuta....)
napiste to niekto s medzerou.pls..
čiže.... :altp(
a... taky co prevracia ocami akoze (roll) by tiez nebol na zahodenie... (A)
ale tieto smajle su uplne genialne... krasne... dokonale... aaaaa neviem co vsetko este!
A roll smajlika s prevracajucimi ocami mam tiez rada
prepacte, viem, som trapny :/
A este udiveny by sa tu hodil
:'
toz to jde
som to trosku dojebal :/
:@
ale trafil som dobre postup aspon?
(A)
:o
+1
(A) (A) (A) (A) (A)
(A) (A) (A) (A) (A)
(A) (A) (A) (A) (A)
:/
(A)
prosím prosím prosím
JAK MALE DETI
ci to maju taku pravomoc iba admini?
mayo, ty máš problém u tomáša
dačo podobné jak na icq
aaaaa..aa este takeho s vypulenymi ocami
kujemee super smajlíci
:`-(
:´-(
ó,ó
U
..dobre este par pokusov toho placuceho
:`(
:´(
Naco, preboha?
:o
takze, rekapitulacia:
: stuck_out_tongue: :' innocent:
a co cert?
mam jeden blog so smailikmi a vyzera odpudzujuco
:´( :/
:-´ :/
aj dlzne??:.hm??
najprv oci(dvojbodka)
potom slza(apostrof, dlzen)
potom smutny oblucik(koniec zatvorky)
(///_.)
a este
m/
O_o
:´(
a suhlas so stovkom chcem emo smajlika (///_.) ako som uz milion krát pisala a aj ten druhy
m/ sa mi páči...takisto(zacinam sa citit neoriginalne) by tu mal byt cert (sak som diabol tak aj take musim pouzivat nie? )
a chcelo by to "grca" aaa taky len ze navrh do plena...keby sa niekomu chcelo...pohyblivych smajlov heh...ja len tak
ale sprav smajlika podľa MŇA
a bude sa robiť tak, že napišeš L, U, C, ., K a A a obrazok bude taky... hmmm... divnyyy
Ale dam to do poriadku...
Nabuduce ak su technicke problemy, tak mi piste TS
Dik (A)
:p
(A)
:/
Taky, co sa normalne pise takto m/, ak viete, co myslim, na qipe je to taky rapper, dobre to vyzera, ale tam to je animovane
takzeee: :- confused: :´-(