Mnooo ja lezim na posteli na vezi mam pusteny Nightwish obcas dojde ku mne tinka (pes) ktora ma nervy ze si ju nik nevsima ... a segra ani nwm kde beha po byte matka v kuchyni ... ja sa snazim zachovat chladnu hlavu nebyt nervozny nemysliet na blbosti atd
neviem, som zatvorena v obyvacke, pocujem zola nejaky krik ..babka od stvrtej rana robi makove,tvarohove langose..mama asi este upratuje,brat ich tam urcite otravuje, dedo sa rozculuje...ja si to este chvilku vychutnavam, ten klud...potom pojdem dole za nimi pomoct daco..o chvilku
striedame sa so sestrou pri pc, ja mám pustení birdz a ona pokec...hrá nám stredoveká hudba ktorú strieda hardrock...otec spí, mama umýva riad...a práve som dojedol mango...
ja som tu pri pc mam zapnutu markizu kde ide nemo ,mama s otcom vari, babka asi pozera tv a brat sa tu dakde mota po byte ...jaj a nas pes ma obcas sem tam navstivy ci som este tu ...taze tak
nooo, nudim sa pri pc, pozerám hľadá sa nemo, a mam fakt neskutocne zlú náladu...nemam rada vianoce.....ani sa neobtažujem zdobit stromcek alebo proste nejake take hluposti....
Ja som bol na poslednu chvylu kupit zvieratam darčeky za 3000SK (už sa tešia) no a mama bali darčeky a sedim za PC a pozeram nema jedna segra pripravuje bobalky druha segra sa nudi z priatelom a tretia segra produkuje darčeky aaaaa otec je vraj v KIKE
no u mna vianoce vyzeraju asi tak ze: som odpicena v tatrach na hoteli a robim mimo rodiny ale musim uznat ze je tu fajn ani nevnimam ze dnes su vianoce a secko to co k tomu patri .... tento den vnimam ako kazdy iny v roku
Mamina vysáva, babička obaľuje kapra, prababička chlasce so susedou ja som porobila čo bolo treba, teraz som chvíľu na nete a pôjdem sa hodiť do vane...
ja som bola nedávno v tescu rýchlo kým bolo do 12hod otvorené musela som ísť kúpiť baliaci papier na darčeky a do večere budem asi ležať stále na postely za notebookom a pojedať čokoládové tyčinky
ja stale lezim v posteli pozeram na spektre ako robia burgre... sestra& je zavreta u seba v izbe a pocuva U2 oco je v garazi a "uklada" motorky na zimny spanok a mam je uz od rana v kuchyni...a ja stale nic necitim ziadnu vonu tak sa mi nechce ani postavit...
U nás akurát nad nami zhorel byt boli tu hasiči, Markíza a neviem kto všetko takže akurát upratujeme čo nás vytopilo a snažíme urobiť dáku improvizovanú večeru lebo všetko čo sme mali na balkóne je totálne premočené
je to príšerné...musím sa striedať so ségrou na pc,kde si ma rovnako nikto nevšíma,ako keď pobehujem po dome a snažím sa na ŇU nemyslieť...nejde to...každá maličkosť mi JU pripomenie a mne tak hrozne chýba...bolí to...
mama obaluje filé ja si tu púšťam koledy a segra sa hrajká zo ziarkovkami na stromceku a furt to stláča lebo to tak haluz bliká a morča papá vianocny darček tyčinku medovu a je happy
ja a brasko sme na notebooku a pocitaci,babka tu s nami kuka telku, rodicia varia v kuchyni a pritom sa handrukuju a segra v setkych foti zachvilu snad aj jest budeme...
moja mama je na pol ziva...tato rozobera braskove darceky...brasko mu do toho mudruje...papagaj zjape v kuchyni a fretky chrapu...moj darcek tam niekde vrcii a ja sa od vsetkych distancujem
@Lucates - skutočne najvtipnejšia odpoveď. Vianoce sa dajú užiýť všelijako...
@zuzanka17 - prababička sa má. Aspoň vidíš ako prekvitá dlhovekosť, keď babička má schopnosť špiritus si frknúť do nosu
No a ja. Darčeky rozdané. Večera zožraná. Mama s otcom chrápu pri televízii, do toho sa mieša nejaký film Sokoliar už skončil, takže neviem identifikovať. A ja už chytám silvestrovskú sarkasticko-kabaretnú náladu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
no a o tretej idem von na chvílu vyvetrať hlavu
mama spí,babina spí...
len ja som čulá...
a idem si robiť kresby na nechty,kým spia,nech mám pokoj...
Segra: co od teba dostaneeem?
ja: jednu popapuli ked neprestanes ...
@zuzanka17 - prababička sa má. Aspoň vidíš ako prekvitá dlhovekosť, keď babička má schopnosť špiritus si frknúť do nosu
No a ja. Darčeky rozdané. Večera zožraná. Mama s otcom chrápu pri televízii, do toho sa mieša nejaký film Sokoliar už skončil, takže neviem identifikovať. A ja už chytám silvestrovskú sarkasticko-kabaretnú náladu.