fúha, asi prvýkrát mám v pláne uzavrieť dohodu so sestrou aj kamoškou/kamoškami , že žiadne darčeky nebudú ....ostatným nič nedám, jedine @chevro -vi ..alebo si vymyslíme niečo spoločné .... síce moc nie som za takéto nedarčekovanie, lebo milujem dary dávať aj dostávať...ale kritické obdobie no ... alebo možno niečo vyrobím, ak bude čas ... ale asi ani nie
já jsem to vyřešil jednoduše jedu si udělat kalendáře pro mé nejbližší. Mám hezké snímky mého synka tak to pěkně využiji. Jestli je tu někdo jako já, kdo neumí designovat pak tady link kde si to jdu udělat » print24.com/cz/product/kale...
Mne otec povedal, že chce knihu a aj názov mi povedal, jeho žena tiež knihu a mamina neviem.. Tej niečo vymyslim ked mi nepovie ale kupujem len po jednom darčeku tak symbolicky
2.mame kozmetiku-ako obvykle,poukazku do martinusu na knihy,a kavovar taky z ikea,otcovy vazne netusim,brachovy nejaku axe sadu aj so sluchatkami čo som videla akurat dnes,a malym nevlastnym surodencom asi take mega velkeho plysaka /to im dame dohromady aj so starsim brachom/
na kúpu darčeku by som každému komu sa nechce behať po obchodoch internetové obchody tkz.e-shopy ja konkrétne často nakupujem takto a zatial som bol vždy spokojný a ak môžem poradiť tak napr.tu sú pekné a cenovo dostupné veci » www.bambu.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. nemám ani potuchy. a nemám priateľa/priateľku.
2, Pre mamu niečo do kuchyne, alebo možno nejaké oblečenie.
2. len frajirke dolozim na nejake poriadne cizmy, nech ma v com chodit
neviem.
ale keďže frajír pozná www.sashe.sk tak budem mať superko vianoce
chlapa vďaka bohu nemám, čiže to ma oslobodí od výdavkov ďalších
2. čo uvidim v obchode a sa mi zapaci
2.mame kozmetiku-ako obvykle,poukazku do martinusu na knihy,a kavovar taky z ikea,otcovy vazne netusim,brachovy nejaku axe sadu aj so sluchatkami čo som videla akurat dnes,a malym nevlastnym surodencom asi take mega velkeho plysaka /to im dame dohromady aj so starsim brachom/