Ja, ako každý rok, teplé zimné ponožky/podkolienky.
Lebo mi ich aj tak sestra kradne
Na Vianoce sa moc neteším, lebo Vianoce = skúškové a otravné marketingové ozrutnosti všade okolo, ale teším sa na šalát a polievku a kapustnicu.
A na Silvestra.
pre mňa osobne je to otravné. mám rada vianočnú atmosféru, ale komerčné využitie sviatkov a posadnutosť ľudí oslavami vo mne vyvoláva pocit na zvracanie. majme sa radi aj cez rok. taktiež ma štve, aké majú ľudia očakávania len preto, že sú Vianoce, že majú narodeniny... skromnosť vám nič nehovorí? zas - otravné.
na Vianoce chcem hlavne pokoj a zdravie pre rodinu a blízkych.
ja nechápem, prečo je to pre niekoho tak velka vec.
ja sa tesim pretoze oddychnut si na 3 tyzdne od povinnosti, prace a skoly je super ve c i ked mi to asi narosui system... a tesim sa lebo na vianoce bude chceit veci, ktore potrebujem a rodicia mi ich bezne odmietaju zabezpecit...
odkedy si sám môžem kúpiť čo chcem, tak ani nie navyše je to strašná otrava s darčekmi a míňanie peňazí.. tá nekomerčnosť, priateľské posedenie a atmosféra pohody sa úplne vytratila.. oveľa viac sa teším na jar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Lebo mi ich aj tak sestra kradne
Na Vianoce sa moc neteším, lebo Vianoce = skúškové a otravné marketingové ozrutnosti všade okolo, ale teším sa na šalát a polievku a kapustnicu.
A na Silvestra.
na Vianoce chcem hlavne pokoj a zdravie pre rodinu a blízkych.
ale odkedy žijem sama, všetko to upratovanie,a celá tá príprava mi vianoce znechutili
inak na vianoce sa budeme stahovat do noveho domu, takze what is enough, is enough
to čo už je za novodobé hipsterstvo netešiť sa na vianoce ? O_o
aj @3
ale teším sa na Silvester v kruhu najbližších (rozumej: priateľ, kamoši, kamošky, víno, vodka, ...)
ja sa tesim pretoze oddychnut si na 3 tyzdne od povinnosti, prace a skoly je super ve c i ked mi to asi narosui system... a tesim sa lebo na vianoce bude chceit veci, ktore potrebujem a rodicia mi ich bezne odmietaju zabezpecit...
Teším sa na to, že priberiem opäť a teším sa aj na Mrázika, ofc.