šeetky spomenuté piesne sa mi lúbia aa ešte aj Mary´s boychild jesus christ D to v školee sme spievali ..And man will live for ever more because of Christmas Day.. DD
aj hentoooo D že každýý deň budúú vraj Viaanooceeee tiško šepkajúú ľudia po vonku..už sa nám pozláátko liigoce, čo však ukrýva, iba kamieenok či sladkú saloonku juj.. peknučká pesnička
teraz vianoce? hmmm, to sa uz rovno mozes spytat na oblubenu velkonocnu pesnicku
btw, oblubena je nemecka podoba pesnicky Rolnicky, rolnicky alebo Stille Nacht, heilige Nacht v skole sme pocuvali na nemine, zanechalo to v nas hlboke dojmy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Niekomu už z toho kvalitne hrabe a za chvíľu začne asi aj mne ...
a furt jak bezia tie reklamy na t-mobile si to pospevujem, ale je to hrozne a strasne vcirave:-!
aj salala vianoce su dobre a najviac sa mi na tom pacia tie smsky ktore nemam
a este aj christmas time, jooooooj
a nakoniec od mariah carey, jako sa to vola...az do ipodu som musel kuknut : all i want for christmas
btw, oblubena je nemecka podoba pesnicky Rolnicky, rolnicky alebo Stille Nacht, heilige Nacht v skole sme pocuvali na nemine, zanechalo to v nas hlboke dojmy