Chcem vedieť, ako budete stráviť Vianoce a vlastne že čo chcete ako darček a čo dáte rodičom, starým rodičom, príbuzným a najlepšiemu kamarátovi/kamarátke či domácemu zvieratku?
2 dni pred vianocami idem piect kolaciky do frajerky, den pred vianocami nvm co budem robit..asi kysnut doma pred pocitacom..a vianoce klasika..okolo 2 sa bude jest vecera (resp obed, ked je to takto skoro) a rozbalovat darceky, o pol 6 ideme do kostola do babky, tam dalsia vecera a darceky, o 23 do nas pride frajerka, vymenime si darceky, ktore uz aj teraz napriklad ona nosi a ja o svojom viem, ale pre efekt si ich zoberieme a zabalime ideme na polnocnu a potom domov
ak mi vyjde plán, tak to budú najlepšie Vianoce za posledných 16 rokov, rodine nekupujem, lebo doma to neoslavujeme, ale kamarátom niečo dám, hlavne tým najbližším, ale čo, to sa ešte uvidí, zatiaľ som nad tým nerozmýšľal až tak, lebo mám veľa povinností
je mozne , ze do nejakej jednej budem v robote ... a vecer ideme k nasim, varime spolu, zatial deti nemame , tak stedry vecer budeme s nimi .. darceky kupime spolu, kazdemu po jednom .. ale tak manzelovi asi encyklopediu a planujem aj GPS .. a rodicom .. ocinovi encyklopediu beatles a mamke asi kazetu s jej oblubenym parfemom .. a psikovi veeeela dobrotok a hracku hlavne ze budeme spolu .. a vrhneme sa na jedlo a rozpravky
Dúfam, že budem sedieť doma pri stromčeku čítať dobrú knihu a požierať kolačiky. Kupovať budem štýlom vojdem do obchodu, čo uvidím a budem si myslieť že toho daneho človeka poteší kupim. Doteraz som kupovala piatim ludom darčeky s rozpočtom 15 evr a vždy sa potešili, tento rok to bude bez obmedzení keďže už zarábam. A čo chcem ja? Nič, všetko mám čo chcem. Aj keď by bodli peniažky do šporiacej nadobky lebo mi odchádza notbuk .
Jediné, čo chcem, sú kuracie rezne, ľúbeným snáď pokupujem nejaké pičoviny a budem sa prežierať, budem chodiť von, plávať v snehu - ak napadne a budem hrať minecraft s Andim ^_^
Na darceky som uz trochu stary, takze nechcem nic a co chcem si kupim aj sam. Co kupim ostatnym? Netusim, na to je este cas, akurat viem, ze dedovi kupim nejaku kvalitnu flasu. A inak na vianoce byvame u deda a babky a najviac sa z toho celeho divadla tesim na jedlo
škrečok dostane také plyšové oné, kanárik sépiovú kosť (tamtá oná je už blbá), rodičia 100% niečo spoločné, ešte neviem čo, sestra kaktus (do zbierky) a ja mám celý zoznam toho čo by som si priala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Planujem aj piect, ale vlastne budem vsetko oslavovat len tak sama v izbe.
A neviem este co kupim, to nechavam tak na ten tyzden pred 24.
a nemam rada to obdobie ani reci o nom mesiac dopredu
.. a bodaj by ste nedostali nic vy co si diktujete darceky
sebe kupujem parochnu, komponenty na obojok ktory si spravim, 3 tricka, dvoje leginy a 2 mikiny
Pre tých doma je darčekom, že som sa im narodila.
A inak nemám eurá na darčeky :/ ale ak sa podarí dúfam, že sa mi podarí nejaké splašiť, nech mlžem kúpiť pod stromček niečo malé aspoň jednej osobe.