Mne sa asi najviac páčia vianočné pesničky a celková atmosféra Vianoc. A k tým pesničkám - pretože sa mi Vianočné pesničky naozaj páčia a chcel som moje obľúbené zdieľať s ostanými ľuďmi, vyrobil som takýto online pesničkový adventný kalendár: www.kalendar.grafer.eu
Nemám rada Vianoce.Takmer vždy ochoriem. Atmosféra mi nepríde vôbec vianočná - teda tak vianočná ako si ju predstavujem. Všetko sa musí upratovať a čistiť každý je s toho na nervy -mama je podráždená že nič nerobíme my sme podráždený že musíme všetko robiť (nie som lenivá ale mama je strašný pedant a vyčistí každé zrnko prachu) S peniazmi som absolútne na nule lebo každému chcem dať darček. Aj tak na Vianoce nedostanem presne to čo by som si priala na to mi už nezostanú prachy aby som si to sama kúpila. A to som optimista len tie Vianoce fakt nemám rada. Iba sa viem tešiť ak večer krásne sneží a idem na prechádzku -lenže ďalší problém každý sa na mňa vysere že v takej chumelici von nejdu a či tam chem zmrznúť čiže zostanem len ja a moja láska psík
mam rada vianoce kvoli tej atmosfere vecer v centre ale neznasam ich lebo stale vymyslam co kupim aby bol kazdy spokojny az nakoniec nekupim bud nic alebo totalnu kokotinu :/ tento rok sa to sna zmeni, ale zas nemam vela casu :/
uz dlhsiu dobu som na vianoce nemal nic dobreho na papanie, to asi prave lubim najviac, ze vsade tie speci dobroty a tak. a darceky, ale tak tie dostavam(e) kedykolvek zas..
Vlastne jedina dobra vec na Vianoce je vyprazany kapor
inak to je vsetko o komercii
ziadnu vianocnu atmosferu doma nemame, vzdy sa pri stedrovecernom stole krici a je mi spatne z toho, ako sa rodicia nahanaju za tym co kupit surodencom a kolko toho kupit, ze ich strasia, ze ked nebudu posluchat tak si tam nic nenajdu pri com tie deti vedia, ze tam nieco bude pretoze...pretoze to tak proste je.
Ale hlavne ze vsetci vravime o tradiciach pri com je to vsetko o nakupovani, darcekoch, nakupovani, darcekoch a KOMERCII
U nás vianoce neoslavujeme, žiadny stromček, žiadny bordel, žiadne upratovanie (iba také to, čo robíme každú sobotu), žiadne varenie (babka navarí), štedrý deň budeme u babky, kde ozdobíme štyridsať centimetrovú haluz dvoma guľami a jednou hviezdičkou, večer pôjdeme domov a pôjdeme spať
Moja najobľúbenejšia činnosť na vianoce je poľovačka na stromček a potom večera. A potom nejaký vianočný film a vianoce sú za nami.
Najradšej mám čas pred Vianocami pretože po 24 decembri sa už začína riešiť Silvester a to už nie je taký pokojný rodinný sviatok. A vlastne silvester nemám rada. Aspoň mohol byť väčší odstup medzi týmito dvoma sviatkami.
vecné veci ani nie, ale keď, tak pekné obálky, listy, známky, peniaze.. nech si možem dopisovať s ľuďmi zo zahraničia bez internetu a čaj, čaj, čaj! A možno činčilu, ale tú nedostanem, takže som to dávno vzdala a jednu konkrétnu knížku, ale nepoviem akú :p a taký pekný výlet s rodinou by tiež nebol odveci darček..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aspon teraz
Nic
ale celkovo vianoce neoslavujem
nič už nepotrebujem
A rum.
inak to je vsetko o komercii
ziadnu vianocnu atmosferu doma nemame, vzdy sa pri stedrovecernom stole krici a je mi spatne z toho, ako sa rodicia nahanaju za tym co kupit surodencom a kolko toho kupit, ze ich strasia, ze ked nebudu posluchat tak si tam nic nenajdu pri com tie deti vedia, ze tam nieco bude pretoze...pretoze to tak proste je.
Ale hlavne ze vsetci vravime o tradiciach pri com je to vsetko o nakupovani, darcekoch, nakupovani, darcekoch a KOMERCII
ja sa tesim najviac na tu pohodu a to zradlo
fakt obzerfest proste
ktoré , aj dostanem .
Najradšej mám čas pred Vianocami pretože po 24 decembri sa už začína riešiť Silvester a to už nie je taký pokojný rodinný sviatok. A vlastne silvester nemám rada. Aspoň mohol byť väčší odstup medzi týmito dvoma sviatkami.
ale tieto vianoce nebude kľud a ani pohoda. a nech príde ten koniec sveta a budem šťastnučká!
nechapem cele to halo ohladom darcekov (jediny by som kupil priatelke.. keby som daku mal)