Caute vsetci. Mozte mi poradit co by som mohol kupit na Vianoce po stroma rodicom? Vobec netusim tohto roku co by som mohol kupit urcite nechcem kupovat oblecenie. Dakujem za pomoc
ja tiez neviem, ale tak nasilu nekupujem meeeeen. Mam stastie ze ich potesi hocico lebo nic odomna necakaju minuly roksom kupil sestre vpodstate obycajnu vec a nechapala nehehe
Skus pocivat co hovoria niekedy ludia obcas spomenu co by radi... vela zalezi od toho kolko mas penazy a akeho typu maju radi darceky... daju sa kupit rozne kozmeticke balicky, osusky, hodinky, nieco prakticke do domacnosti co potesi
Ak maju nekake zaujmy ze napr mama rada pecie tak jej mozes kupit nieco na pecenie... a vzdy je moznost aj zazitkoveho darceku
@cute vzdy som kupoval darceky podla toho ale toho roku nespomenuli nic co by som si mohol dovolit im kupit aby som sa vosiel do 100e @lintu ano su to prakticki ludia a potesi ich aj malickost otec ma najradsej knihy o 1. a 2. svetovej vojne ale bohuzial som nenasiel ziadnu ktoru este nema
@bomber15 nie je to síce priamo historická kniha, ale keď si spomenul druhú svetovú, nedávno som narazila na túto knihu » www.martinus.sk/?uItem=158636... ...je nová, takže ocino by ju v knižnici ešte nemusel mať a obsahovo znie aspoň podľa mňa zaujímavo...čo ty na to?
páčiť by sa mohli i také tie lepšejšie sypané čaje...original káva ( nie tá z potravín)... fotoalbum s vašimi fotkami... ak si trúfaš v pohode im zabezpeč i nejaký welness deň ( pošli ich dakam na masáž, kozmetiku...) ....pre maminu nejaké šperky....alebo nejaký spotrebič....vyberaj aj podľa záľub aj keď pôjde o nejakú blbosť...určite poteší, ak človek vie, že vieš, čo ho baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ak maju nekake zaujmy ze napr mama rada pecie tak jej mozes kupit nieco na pecenie... a vzdy je moznost aj zazitkoveho darceku
@lintu ano su to prakticki ludia a potesi ich aj malickost otec ma najradsej knihy o 1. a 2. svetovej vojne ale bohuzial som nenasiel ziadnu ktoru este nema
páčiť by sa mohli i také tie lepšejšie sypané čaje...original káva ( nie tá z potravín)... fotoalbum s vašimi fotkami... ak si trúfaš v pohode im zabezpeč i nejaký welness deň ( pošli ich dakam na masáž, kozmetiku...) ....pre maminu nejaké šperky....alebo nejaký spotrebič....vyberaj aj podľa záľub aj keď pôjde o nejakú blbosť...určite poteší, ak človek vie, že vieš, čo ho baví