No neviem ako vám ale mne už lezie na nervy tá reklama od pomaranča, že šťastné a veselé leto, alebo štedré leto alebo neviem čo, akože už sú s tým dosť trápni - Vianoce patra k zime, sú tradične spájané so snehom (aspoň u nás) A nie v lete takéto reklamy
A ja netusim o akej reklame to hovorime Asi malo pozeram telku Ale neviem co vam to vadi stastne a vesele je vseobecne a osobne si to nespajam nijako s vianocami (btw ked chces tak krestanky oslavovat vianoce riad sa podla rusov - nespominam si ako sa vola ta ich vetva krestanstva - preto ti jedini sa drzia casu kedy sa jezis narodil (mam pocit). RImskokatolici oslavju zimny slnovrat a to je cisto pohansky sviatok
orange mal vždy divné reklamy, zvlášť čo sa paušalov týka...
No ale nechápem, prečo by sme nemohli oslavovať Vianoce, keď je vonku 30°C. Myslíte si, že v Austrálii ich neoslavujú, lebo je tam teplo? U nich je január najteplejším mesicom v roku. Navyše orindžáci v tej reklame aj nasnežili, tak máš skoro zimu
Aj tak to nemá na to čo som ja našla v meste - reklama na nejaký penzión, alebo relaxačné centrum alebo čo to bolo, niekde v Liptovskom Hrádku, nebola to veľká tabuľa, ale bola tam fotografia zasneženej dedinky A to som videla asi pred týždňom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
svine zasrane skur...hnusne!
No ale nechápem, prečo by sme nemohli oslavovať Vianoce, keď je vonku 30°C. Myslíte si, že v Austrálii ich neoslavujú, lebo je tam teplo? U nich je január najteplejším mesicom v roku. Navyše orindžáci v tej reklame aj nasnežili, tak máš skoro zimu