Som tu sama, komu lezú Vianoce nesmierne na nervy? ... Že je to celé len o tom, že v obchodoch vidíme snehuliačikov, salónky, ozdoby na stromček pomaly už od konca októbra a možno aj skôr? Že Vianoce sú o tom, že sa stretne celá rodina?
Tak to záleží hlavne od jednotlivcov ako Vianoce zoberú. Na čo si vôbec všímate reklamy a iné pičoviny ktoré vám kazia náladu a neužívate si Vianoce po svojom tak, aby ste boli štastní?
mne uz moc na nicom nezalezi .....nase sviatky doma ,uz nebyvaju sviatky take ake maju byt ....takze mi na tom nezalezi .......naco aj su ....zbytocne je vsetko
Hlavne ze su prazdniny Naco umelo vytvarat atmosferu..... koli detom ano ale uz sme dospeli ludia neverime na rozpravky A nelezie mi to na nervy nie je dovod kazdy si moze sviatky zariadit ako chce.... ale budme realisti......
Zima uz neprinasa teplo pohodu a rodinne zazemie ale skor drahe darceky dovolenky a volno......
V mojom prípade to je už iné. Keď som bol mladší, tešil som sa mesiac dopredu. Teraz si užijem spoločnú večeru, teším sa z darčekov a toho, že sme všetci spolu ale nie som z Vianoc napichaný mesiac dopredu. Dokonca ani teraz, a to už zajtra je štedrý deň.
No podla mna ste na tom tak ako ste len preto ze vsade vidite len tie komercne vianoce, no treba si uvedomit vlastne preco sa oslavuje sviatok ako vianoce, ide o to ze sa oslavuju jeziskove "narodeniny" no to je zase otazka nabozenstva. ale ak chcete mat aspon trosku tie stare vianoce tak trba zabudnut na velke obchodne centra kde chcu na tomto sviatku zarabat uz od leta .
ja nvm co mi je,este sda mi to nikdy nestalo a prave som aj nad tym rozmyslala,ze vobec mi to nepride akoby mali byt Vianoce.....ale,absolutne....nvm..!!
Tento rok, Vianoce, katastrofa. Hej, áno, chápem, hľadajte za tým ten hlbší zmysel, ale pri tom, čo sa deje v mojom okolí... Že sviatky lásky a pokoja, radosti... no prd.
už to neni čo byvalo ..pravda.. ale veci sa menia.. a musime to brat ako to je.. ja sa budem napr ucit (no zajtra si dam pauzu) skoro cele prazdniny... ale uz je to dost nahovno ta atmsfera sa vytraca ...
no tak ja si nenecham pokazit Vianoce reklamami...nejak ma to netrapi, ze Vianoce sa stali hlavnym nastrojom obchodnikov co najviac zarobit...dost co mi lezie na nervy, ze kazdy rok mi ich zneprijemnuje oco svojimi negativistickymi filozofickymi recami ..ale aj tak, cim som starsia, tym prezivam stale mensiu a mensiu vianocnu euforiu.....uz teraz sa vsak tesim a dufam, ze v buducnosti budem moct urobit krasne vianoce pre niekoho ineho
mna vianoce nebavia najviac preto lebo som z toho ´´cara´´ jednoducho vyrastla..teraz su pre mna vianoce stres, zhon, len aby to bolo tak ako ma byt a ako je zauzivana tradicia..a nie preto lebo to tak chceme..
kedysi to bolo krajsie len preto ze sme boli este krpati a vnimali tak akurat darceky pod stromcekom...to je vsetko co sa zmenilo jednoducho sme vyrastli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Zima uz neprinasa teplo pohodu a rodinne zazemie ale skor drahe darceky dovolenky a volno......