normalny den. je to len den kedy si mozem vychutnat toho viac pri obede bohate veci v polievkach vsetko co mame je v polievke jedina vec kotra ma na tom bavi je to, ze sa poriadnem najem a potom vecer beham na WC
ale vsetko take fajne ako mamu tam nehadzeme ano? to by sa oco msuel cinit potom az moc. klobasa kapusta huby a tak dalej take fajnoty potom slivky tam davame este a dkaedy aj slepu kuru tam robila mama by ti chutilo
momentalne u mna vianoce predstavuju veget, filmy, ozdobovanie stromceka, zabijanie mravcov, pavuky (Arachnida) maju privilegia u mna, vysavanie roztocov (acarina), ziadne pecenie, kopec zradla, sladkosti, hlavnych chodov, inac po cely den len jest jest, uz sa to nedeli na ranajky a veceru, chach, no a samozrejme pisanie pisanie pisanie a este raz pisanie, dake vyrabanie veciciek pre silvester, ziadny prijem navstev, ani vychadzanie von, pokym si sam nevypyta moj bolavy chrbat, a tak dale
kedysi to bolo tak, ze vianoce boli hlavne darceky, sladkosti, upeta atmosfera, jedlovity zazitok menej, piekla som, a dalsie dristy o nicooom
vianoce su fasaaaaaaaaaaaaaaaa, len si treba vazit to volno a atmosferu, nuz ale kto si ho bude vazit, ked cez rok nic nerobi, a ma vkuse volno a adresuje smiesne hlasky o santa clausoch a dalsich prkotinach
ale no, nazrat sa pocas celeho roka, a kde kupim salonkyyy, kolekcie v juli? to uz by sa dobra polovica zmyslu vianoc stratila pre mna, keby chutna kapustnica bola po cely rok v dostupe, no mozno o par rokov zase to bude o dacom inom
a ta komercia je aspon dobra na to, ze viem presne o com vianoce nemaju byt!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to musi vyzerat
ale inak by som si dal, odloz mi trochu potom
momentalne u mna vianoce predstavuju veget, filmy, ozdobovanie stromceka, zabijanie mravcov, pavuky (Arachnida) maju privilegia u mna, vysavanie roztocov (acarina), ziadne pecenie, kopec zradla, sladkosti, hlavnych chodov, inac po cely den len jest jest, uz sa to nedeli na ranajky a veceru, chach, no a samozrejme pisanie pisanie pisanie a este raz pisanie, dake vyrabanie veciciek pre silvester, ziadny prijem navstev, ani vychadzanie von, pokym si sam nevypyta moj bolavy chrbat, a tak dale
kedysi to bolo tak, ze vianoce boli hlavne darceky, sladkosti, upeta atmosfera, jedlovity zazitok menej, piekla som, a dalsie dristy o nicooom
vianoce su fasaaaaaaaaaaaaaaaa, len si treba vazit to volno a atmosferu, nuz ale kto si ho bude vazit, ked cez rok nic nerobi, a ma vkuse volno a adresuje smiesne hlasky o santa clausoch a dalsich prkotinach
Bo ja ked som hladny tak vyhadzem celu chladnicku a nahadzem to na panvicu a volam to co dum da
A k teme myslim si ze vianoce stracaju na vyzname a stavaju sa z roka na rok viac a viac komercnym sviatkom...
(lyzicu mame )
a ta komercia je aspon dobra na to, ze viem presne o com vianoce nemaju byt!
a lienka jasne ty dostanes zaklop mi potom okolo somej a ptere aj lyzicku poslem no a uz to mam vsetko zmaknute