uz asi tri dni mi ludia posielaju basnicky do mailu, na icq, smsky s vianocnymi zelaniami a basnickami....Ja uz fakt neviem, komu ich mam posielat, kedze ich kazdy pozna - tie co mi dojdu. Nemate nejake vo svojom repertoari a neprispeli by st
fuu to neznasam tie basnicky. ale este horsie su smsky co mi chodia ok kamosiek typu...posli vsetkym pravym priatelom...ak ma tiez pokladas za priatela, posli spat oni su schopne urazit sa ked im to neposlem spat aj ked nemam kredit
aa k veci...to nevadi ze posles tie, ktore vsetci poznaju nikomu na tom nezalezi
hehe, priznám sa, že to priveľa času zaberie, ale tento rok to mám lepšie premyslené, hromadná správa s vlastnou básničkou a mám pokoj, dvom trom možno špeci; tiež je to však debilné, ak človek sám nevymyslí nič, radšej nech ani neposiela, potom dostávam hotové spamové správy o tom istom
Za oknami sype sa snehu ako krava, záclony prevonia fernet a tráva. Vianočné koledy zpievajú anjeli, zjetý ako hovado už mi to nevadí.. Kapor už smažený, len sebou mrská, prskavka vietnamská nejak divne prská. Pozerám sa na stromček k zemi sa kláti, na dvere hasič zúfalo mláti. Tak to máme po roce zase pekné Vianoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
aa k veci...to nevadi ze posles tie, ktore vsetci poznaju nikomu na tom nezalezi
E -----x---------
A -----x---------
d ---------------
g -----2---------
h -----3---------
e -----3---------
snad som to dobre zakreslila
A tak to má byť, na klišé si fakt nepotrpím ...
A k téme ... čo toto?
- Už sa blížia Vianoce
Už sa stromček ligoce
A na stoloch dobroty
NEBUDME JAK KO... -
plný rôznych pôvabných krás
nádherná atmosféra dostala nás
a ja ochutnávam svoj ušný maz ...
Koledy spievam až strácam hlas ...
K tomu som si našiel v polievke vlas
A okrem toho aj klbko rias ..
a nekalé slová prišli na pretras ...