(ehm... hovorím tomu prejavy vyspelej inteligencie...)
@chavez (vopred sa ospravedlňujem, ale toto inak než takto "informaticky" vyjadriť neviem ) Aký máš algoritmus na to či prídeš keď to záleží od odpovede na takúto otázku?
@47 musis sa pred tym opit a pojde to ako po masle
ja rozmyslam ci dojdem, to zavisi od toho, v akej faze bude vtedy mesiac, ci nebude hmla, ci bude zamracene, ci bude rano inovat, ci nebude blato, ci mi bude zvonit v uchu, ci ma nebude pichat v boku, ci sa dobre naranajkujem, ci nebudem mat zlu naladu, ci budeme mat doma mlieko a syr, ci sa mi pred oknom nebude past krava, ci bude mat sused oblecene slipy alebo boxerky, ci bude pred zachodom velky rad, ci budu mat u nas v obchode klobaskovu zmes, ci bude v bagdade a ankare klud, ci si barack obama poriadne vytrie zadok, ci nebudu meskat vlaky, ci tam dojdu normalni ludia, ci tam nedojdu idioti, ci nebudem mat vela ucenia, ci mi dakto nenapcha do ucha vlassky salat, ci ...
okej, pravdepodobne počítajte aj so mnou aj keď síce osobne (asi) nikoho z vás nepoznám, ale to nevadí ja som si našiel záľubu v spoznávaní nových ľudí, takže sa na Vás teším
@87 nieje na busovej zastavke je pred hlavnych vchodom autobusovej stanice z dvovodu ze tam trafi aj ten kto nieje z BA a ze sa tam da schovat ked bude take naprd pocasie jak neska.. uz je ti to jasne?
Dokial petra dojde budete somnou na stanici budem o tej 15tej budem pred HL vchodom vpravo oprety o zabradlie , budem mat dlhy cierny kabat a arafatku bielociernu kuknite fotoalbum a pak sa mi prihovorte
ok mlcim o mojom nazore a nazve na toto stretko ako posledny potvrdzujem (mozno) svoju ucast dojdem ako psychologicka podpora organizatorskej dvojice ( ak este budu dvojicou )
POZOR POZOR VáŽENÍ A CTENÍ UŽÍVATELIA! zajtra vás príde pozrieť aj bez pochyby to najväčšie a najlepšie, čo kedy zablúdilo na tento portál! keď nie najlepšie, tak aspoň najväčšie no...
fotoš mám ja . . . ak sa mi podarí, tak ešte dnes dám na kec . . . keď nie, v priebehu zajtrajška, aj keď neviem kedy, keďže už na obed je ďalšie stretko
inak, dotaz: dám na heslo? lebo ako mne je to jedno, ale kto by si zrovna neprial byť verejne videný na pokeci, ja to akceptujem a chápem . . . . . .
jáááj ľudia, ale bolo fajne, to sa musí uznať! Som rád, že som Vás mohol spoznať aj osobne!
@179 no vlastne to nastastie je tam opravnene lebo az na jednu jedinu vynimku nikto nedosiel ani organizatori... a hej na tomto stretku som bola poctivo som prisla posledna a odisla prva ale medzitym bolo skvele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
176 komentov
to je to co si mi pisala??
ja viem asi komu by som doniesla
@2 nepaci sa ti , nedojdi ale nikto po tebe nechce aby si sa vulgarne vyjadroval
@chavez (vopred sa ospravedlňujem, ale toto inak než takto "informaticky" vyjadriť neviem ) Aký máš algoritmus na to či prídeš keď to záleží od odpovede na takúto otázku?
denisska
tajsha
majschelka
wewo
a snad mi date pekne darceky
@22 co moje?
tomas
denisska
tajsha
majschelka
wewo
feerinko (aj ked ten o tom este nevie xD )
jaynee36
dreamagall
sheena205 (asi)
xcorpi (odpisal ze moze prist xD )
-----------------------------------------------------
a samozrejme Darklady666 xD
@29 ale vie
...to jsou ty paradoxy
ja rozmyslam ci dojdem, to zavisi od toho, v akej faze bude vtedy mesiac, ci nebude hmla, ci bude zamracene, ci bude rano inovat, ci nebude blato, ci mi bude zvonit v uchu, ci ma nebude pichat v boku, ci sa dobre naranajkujem, ci nebudem mat zlu naladu, ci budeme mat doma mlieko a syr, ci sa mi pred oknom nebude past krava, ci bude mat sused oblecene slipy alebo boxerky, ci bude pred zachodom velky rad, ci budu mat u nas v obchode klobaskovu zmes, ci bude v bagdade a ankare klud, ci si barack obama poriadne vytrie zadok, ci nebudu meskat vlaky, ci tam dojdu normalni ludia, ci tam nedojdu idioti, ci nebudem mat vela ucenia, ci mi dakto nenapcha do ucha vlassky salat, ci ...
NEMAMPRACHY OZVY SA !!!
Stanlyho - nechodi na birdz a asi by netrafil bo by bol najebany
Elvisa - by sa na to vysral xD
@52 ... nemamprachy robi..
@66 ani si to nemohla lepsie povedat .. ta 2. cast sa mi obvzvlast pacila
@67 nenadavaj
@68 tak tak
@69 aj ja si myslim xD
Nemamprachy zaraba nech moze vecer pozyvat na vodnu??
@73 no myslim ze ked konci o 22hej tak pozyva na nocnu fajku samozrejme vodnu
radsej mi niekto kupte cigy
a problem je vtom ze idem na chatu z jednou birdzackou takze nedaju sa stihat 2veci naraz,takze si to niekedy vynahradim svamy.....
chce ma tam dakto ?? D
@96 nepindaj zlatko .. seci vieme ze tam budes
uvidim, mozno sa stavim aj so segrou ,bo sa chystame do blavy nakupovat darceky fotrovcom
[/img]
aspon ta uvidime
sme si quit
@133 tesime
@135 OD SLIMAK -> NIVY -> SAFKO -> AUPARK 50tka
DNV -> PATRONKA -> RACKO -> NIVY 21tka
PETRZALKA - 88
atd zalezi odkial si
viz
(a hore svieti VÚB banka), tak hneď za tou budou je autobusová stanica Mlynské nivy (AS Mlynské Nivy)
@142 ja pridem nacas ale dakujem moc
AS
tesim sa na vas a pockajte ma..
@151 skoda mno .. ale tak pozdravovala som ich a oni pozdravovali teba
bude nejake novorocne stretko?
inak, dotaz: dám na heslo? lebo ako mne je to jedno, ale kto by si zrovna neprial byť verejne videný na pokeci, ja to akceptujem a chápem . . . . . .
jáááj ľudia, ale bolo fajne, to sa musí uznať! Som rád, že som Vás mohol spoznať aj osobne!
102 . hej pametam a tiez ju stale mam
@163 trošku si sa sekla no žiaľ, dnes nie je piatok ale sobota
a čo máš v pláne urobiť tvoju verziu?
» www.birdz.sk/webka/darklady6...