"To je problemov. Ved kupis rolku toaletneho wc papiera to mas stovky utrzkov ak kupis kvalitnejsi aj viac vrstiev. Kazdemu nadelis a hotovo. Aj tak si s tym darcekom kazdy . . . pospomina na dobre casy"
Kupujeme si rodinný fotoaparát(platím aj ja, takže tretina je moja! to je ten väčší darček+potom nejaké drobnosti ako ponožky, pančuchy a typické vianočné zbytočnosti A The Sims mi sľúbili, aspoň o jeden datadisk nech mám viacej
@krivajucastonozka nie, jednoducho sa mi hnusi, ako sa kazdy na vianoce ohana za darcekmi a zabuda na to, ze vianoce maju byt o niecom inom, takze.. protestujem
@krivajucastonozka vlastne sa ani nepotesim, lebo vacsinou dostavam same zbytocne veci, ktore jednak nemam kde dat a jednak ma mrzi, ako malo ma pozna ten, od koho som ten darcek dostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
filip
k.rva dostáva darčeky celý rok..
... trošku mimo, ale iba trošku... jeden mi ostal už roky v rukách a tak rád by so ho odovzdal...
...a potom rozmýšľala, rozmýšľala.... ahááá my máme doma vačšiu plazmovku... tak rozmýšľala ďalej....
Neviem ešte vobec, asi odo mňa dostane drahý len pusu... (no a čo robiť s človekom, ktorý už všetko má? sebe kúpim niečo! )
taky pernik co vyzera ako pernicek zo shreka
spoliehas sa na jeziska alebo si vianocny grinch ?
tak s tym suhlasim..
ale zas uznaj..nepotesis sa nejakemu darceku ked ho najdes pod stromcekom?:
a co take by si si teda zelala..?
ja sa potesim vsetkemu..hlavne ked vidim ze ten clovek si dal na tom zalezat..