Ahojte, poznáte nejaké vtipné vianočné smsky? Pretože viaceré som si pozrela, ale nič ma nejako nezaujalo A ešte by som niečo rada poslala A inak, šťastné a veselé!
Blizzard sa sype, cone of cold duje, HP sa znižuje a frostbite pracuje, fear sa už šíri, padáš do textúry, stromček sa ligoce a sviečka svieti, hammer of justice ti do hlavy letí, equip sa červená, huhulák rehoce, prajem Ti prekrásne epické Vianoce!
Sane sa mi rozpadli, darčeky mi ukradli. Anjeli sa k sebe túlia, čerti zasa trávu húlia, z chlastu mi v hlave trepoce, takže tento rok nebudu Vianoce. Tvoj Ježisko.
@rhcp Podľa mňa sú sms-ky tohto typu nevhodné, človek viac ocení keď mu napíšeš niečo, čo si sama vymyslela a čo mu skutočne praješ. A určite dokážeš aj sama vymyslieť niečo vtipné
Soby sa posrali, sane mi zmizli, certi su s kurvami, jebli (? ) ma fizli. Komin bol uzky, vrece som znicil, darceky nebudu, vsetko mam v pici. Tak aspon stastne a vesele...
ja som dstala akurat jednu od cloveka od ktoreho som to cakala asi najmenej... a nebola ani vtipna ani ma nepotesila, len prekvapila... a ja nepisem nikomu sms
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Krasne vianoce, bohateho deda
klausa a santa mráza. Je čas zabaliť
kapra, upiecť darčeky a zabiť
vianočku... hlavne to v tom zhone
nepopleť. Veselé Vianoce.
a toto som poslal byvalej
Blizzard sa sype, cone of cold duje, HP sa znižuje a frostbite pracuje, fear sa už šíri, padáš do textúry, stromček sa ligoce a sviečka svieti, hammer of justice ti do hlavy letí, equip sa červená, huhulák rehoce, prajem Ti prekrásne epické Vianoce!
Soby sa posrali, sane mi zmizli, certi su s kurvami, jebli (? ) ma fizli. Komin bol uzky, vrece som znicil, darceky nebudu, vsetko mam v pici. Tak aspon stastne a vesele...
Sane sa mi rozpadli, darčeky mi ukradli, anjeli sa niekde túlia, čerti zase trávu húlia. Všetko je to na potvoru, asi pôjdem na podporu "Ježiško!"