Caute mam jednu kamaratku, najlepsiu kamaratku, ona ma frajera, ja po nej v ziadnom pripade nejdem a ani nechem Rozhodol som sa ze na Vianoce jej dam vyrobit pohar s fotkou nas dvoch, to som aj urobil a pohar som zabalil do skatule na ktoru som nale
mne kamarát dal včera prsteň ešte dokonca v takej škatuľke, vyzeralo to ako by ma chcel požiadať o ruku
a brala som to v pohode, beriem ho ako za brata
tak jej objasni, ze si to naozaj myslel len priatelsky. napis jej, ze si to dal vyrobit preto, lebo ti na nej zalezi, lebo mas s nou pekne spomienky a ze je pre teba ako SESTRA.
ono mozno si moze mysliet ze po nej idem preto lebo siel som po jej sestre ked som bol mladsi, ale to bolo len take trapne bezvyznamne, teda ona prisla teraz na slovensko na Vianoce lebo zije v zahranici a chcem travit spolu co najviac casu co je aj logicke ak sme najlepsi kamarati, len aj to ze casto sa jej pytam ze ci nejdeme daco podniknut a tak ta preto si mysli ze ci daco s nou nechcem, ale ja s nou naozaj nic nechcem je to len moja najlepsia kamaratka, vraj ja jej najlepsi kamarat, a ako moja sestra je
Ale čo sa týka naj. kamaráta, tak to je iné, to sme si dali už kopec darov, u takých sa to chápe inak. Keby si bol naj kamoš a dal mi taký darček, tak by som to vzala normálne
frajer je moj dobry kamarat no asi si nieje ista ci ide s mojej strany len o priatelstvo (ale naozaj ide o priatelstvo) uz som si aj poplakal nad tym lebo ma to uplne mrzi
@midnight zajtra si s nou snad pojdem to vydiskutovat lebo je to somarina co mi hovori... keby mi taky darcek dakto da tak som stastny ze pre toho cloveka asi nieco znamenam
toto bude sice off topic, ale ja si neviem predstavit partnersky vztah s tym, ze by som mal mat za najlepsieho priatela ineho cloveka, opacneho pohlavia.
nejde mi dokopy mat cloveka, s ktorym uvazujem o spolocnom zivote, ale pritom mat zaroven inu zenu ako najlepsiu priatelku (rovnako v opacnom garde). je to pre mna celkom nepredstavitelne.
@trdelniiiq to uz potom vychadza z toho kto je naulepsi priatel.. mozem mat dlhorocnu kamaratku ktora vie o mne vsetko a nasledne vztah s inou..s tym ze ta kamaratka asi potom nebude vediet uplne vsetko ale stale bude pre mna dolezitou sucastou zivota s vlastnym partnerom bez nejakej vole chciet ju mat za partnerku..
vztah brat-sestra moze byt prioritne a vacsinou i je.. vecou rozumu/srdca.. nez "genetiky"
ale toto mi príde často ako vec, ktorú chalani báb, ktoré majú takéhoto kamaráta nepochopia.
aj ja takého mám a raz na mňa jeden chalan (dokonca to bola birdz-známosť ) za to riadne vyletel, že si to mám uvedomiť a dať sa radšej s ním dokopy,pričom išlo vždy len o kamarátske záležitosti.
a zároveň neobviňujem chlapov, ja by som to asi tiež znášala dosť ťažko
to som aj povedal len ja neviem no, dajak to nechape, aj ludia v jej okoli jej vravia ze som do nej zamilovany alebo co, ale mozno len zavidia take pekne kamaratstvo abo ja neviem,...
@tomik51 neexistujú pravidlá o tom aký darček je vhodný a aký nie ... je len zámer toho druhého prečo a za akých okolností ti ho dá ... dôležité je to čo to znamená pre vás dvoch a pokial si neni človek istý významom daru a je zmetený, stačí to len vysvetliť a udať na správnu mieru ... vysvetli jej a zdorazni že si neni zamilovaný avšak ju máš na tolko rád a vaše kamarátstvo pre teba znamená tolko že si jej dal dar takehoto charakteru a nezabudni na vysvetlenie čo tento darček znamená hlavne pre teba ... snáď to pochopí
ja by som sa potešila, a určite by som reagovala dobre, nevidím dôvod prečo by som si z niečoho takého mala myslieť že po mne niekto ide ked vie, že sme dobrý kamaráti
Netuším, neviem, nechcem kritizovať...Možno ak sa Ti nepáči výzorovo, ale dobre si s ňou rozumieš možete byť kamošmi, ale ak sa Ti páči výzorovo no neviem.. Ja som nikdy nemal takú kamošku, teda aj keď som chcel... no čo už Hlavne štastne a veselé
Suhlasim so @17
Do isteho casu ano, ale pomaly zacinam byt skepticka voci super priatelstvu medzi muzom a zenou, pokial jeden z nich alebo obidvaja nie su na rovnake pohlavie
Ale hej, je to off topic, nevadi no
@tomik51 nečítal som všetky príspevky ale ak neexistuje v priateľstve láska tak neexistuje ani priateľstvo. Kto tvrdí, že láska a priateľstvo nejdú dokopy tak sa veľmi mýli. Neexistuje niečo také ako mať rád viac či menej! Ak miluješ tak miluješ celým srdiečkom a to aj v priateľstve. Ak tvoj darček nepochopila tak ti neostáva nič iné, len sa zmieriť s tým, že ty pre ňu neznamenáš toľko čo ona pre teba! A ty ju ľúbiš - bez toho by ani priateľstvo neexistovalo. Takže popremýšľaj. Ak má už nový život a priateľa tak čoskoro odíde. Toto nie je o darčeku ale o tom, že sa ti vzďaľuje.
Nikdy si človek nemôže byť úplne istý o čo ide druhému človeku. A preto si asi začala myslieť, že po nej ideš alebo niečo - proste choď za ňou /alebo jej zavolaj, to je fuk/, a vysvetli jej, čo si jej tým chcel povedať /to, že ju máš veľmi rád, ale samozrejme, ako kamarátku/.
Ja by som si možno tiež pomyslela, o čo tomu chalanovi ide, ale viac by som to neriešila. A možno by ma to ani nenapadlo no.
@tomik51 Jóój rozmýšlaj "... povedala ze chce na vsetko cas ja jej ho dam...."To je čo za kamarátku?? Buď Ťa pošle kade lahšie, alebo ma s Tebou iné úmysly,
Neviem, prečo to od teba nezobrala normálne, keď ste super kamoši a vie, že si sa do nej nebuchol. Poznal som však také dievčatá, ktoré, keď sa s nimi slušne bavíš, vtipkuješ, jednoducho zabávaš, myslia, že automaticky s nimi niečo aj chceš riešiť. Daj si od nej pauzu chvíľu, aby si to uvedomila, alebo si vymysli a povedz jej, že ideš po nejakej inej babe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a brala som to v pohode, beriem ho ako za brata
(samozrejme nepis jej to, ak to tak necitis )
"pretoze take darceky sa davaju nejakym parom alebo ludom co spolu chodia..."
povedz jej že neexistujú žiadne pravidlá komu sa dávajú dakčeky, a že to zbytočne komplikuje svojimi podivnými predstavami
nejde mi dokopy mat cloveka, s ktorym uvazujem o spolocnom zivote, ale pritom mat zaroven inu zenu ako najlepsiu priatelku (rovnako v opacnom garde). je to pre mna celkom nepredstavitelne.
vztah brat-sestra moze byt prioritne a vacsinou i je.. vecou rozumu/srdca.. nez "genetiky"
ale toto mi príde často ako vec, ktorú chalani báb, ktoré majú takéhoto kamaráta nepochopia.
aj ja takého mám a raz na mňa jeden chalan (dokonca to bola birdz-známosť ) za to riadne vyletel, že si to mám uvedomiť a dať sa radšej s ním dokopy,pričom išlo vždy len o kamarátske záležitosti.
a zároveň neobviňujem chlapov, ja by som to asi tiež znášala dosť ťažko
Vsetky tie príprvi okolo vecera, otvaranie darcekov hoc aj uplne lacných srandovanie kukanie TV nejaká spolocenská hra...
Ano rodina má byt spolu pocas celeho roku, tak ako by clovek mal oslavovat zivot celý rok a nie len na "nardeniny" ...
Chudáci moderný ludia...
Do isteho casu ano, ale pomaly zacinam byt skepticka voci super priatelstvu medzi muzom a zenou, pokial jeden z nich alebo obidvaja nie su na rovnake pohlavie
Ale hej, je to off topic, nevadi no
Ja by som si možno tiež pomyslela, o čo tomu chalanovi ide, ale viac by som to neriešila. A možno by ma to ani nenapadlo no.