oproti ipodu ma vstavany reproduktor, kvalitnejsi zvuk, dlhsiu vydrz baterie, nemusis sa srat s itunes ( relativne, niekomu sa to moze pozdavat, mne rozhodne nie ) a hlavne je lacnejsi! na druhej strasne nema veeelmi kvalitny fotak ako nano (z nudze cnost) a ani somariny typu hry a pod... no a najvacsi rozdiel je, ze nema vzadu nahryznute jablko
@Nikeboy odkedy vysla 5g... ako poznam apple tak urco niekedy od septembra, kedze vtedy zverejnuju svoje nove generacie... ale tyka sa to iba ipod-u nano, zatim...aj ked podla mna v dalsej varke supnu fotak uz aj ostatnym typom
Ja by som bral buď niečo od Iriver-u alebo Emgeton-u ceny už nájdeš najnižšie potom... Ale ten Sony tiež nieje na zahodenie.. A k tým čínskym Ipodom to radšej nie jedine že ho kúpiš za 10eur priamo z činy to sa ešte oplatí
@Mellys touchscreeny v tychto nizsich radach su totalne naprd ( s takym ipod touch sa nedaju ani porovnavat, vratane ceny )... keby si bola chlap povedal by som, ze ti z toho vypadaju este aj chlpy na nohach ked uz rozmyslas o tejto cenovej kategorii, touchscreenom sa vyhybaj ako sofer kanalom... a hlavne taketo display-e maju jednu velku nevyhodu ( zistis ked ti raz spadne )... k tomu druhemu... tazko povedat, ja osobne kopie velmi nemusim, z 99% su to totiz len nepodarene odvary originalu... uz len ked pozriem na dobu prehravania je mi jasne, ze ho viac budes nabijat ako pocuvat ale tak za tu sumu co mozme viac cakat... nicmene ked ho chces mala by si si pohnut, aukcia ti konci zajtra
@Pseudos asi. ale aj tak. vyuzitie je nulove. je to len VGA. dyspley to ma uplne malicky,takze vydno na tom prd, a prenasat sa to moc inde neda(nema blutooth, len cez itunes do compu) takze je tuplna blbost a zbytocnost. len to zvysi cenu ,plud dalsia vec co sa na tom moze pokazit. a takisto to odobrea z baterie, ktorej ked skonci zivotnost, mozes cely ipod vyhodit do kosa,
@nikeboy ja netvrdim, ze je to uzitocne ten fotak tam jednoducho dali, to mas ako prve fotaky v mobiloch... niecim sa tie generiacie lisit musia, takze pokial nechces fotak kup si 4g... ked to beres ako len dalsiu vec co sa moze pokazit, tento typ prehravacov potom nie je urceny pre teba... vies, nie kazdemu staci tacitko play/stop a on/off keby ludia taketo "veci na pokazenie" nechceli, este stale by si volal z kalkulackiek a pocuval hudbu na gramofonoch ... z baterky to neubera nic pokial nefotis a ked uz potrebujes urobit fotky tak mas fakt jedno ci ti vezme nejake to percento alebo nie... to je asi ako: nebudem prepinat songy lebo to zerie viac baterky a preco by si ho mal vyhodit do kosa? ved kupis jednoducho novu baterku ( netvrdim, ze ju predavaju na kazdom rohu )
@Pseudos ok vies, ono mi cely apple a jeho produkty pripadaju ako pekne tahace penazii. vezmy si napr. macOS. ono je to stale X-10, ale pridavaju k tomu cisla a nazvy tak napr. macOS 10.4 ,macOS 10,5, macOS 10,6 a mozno pojde az po 10,9 rozdiely su v podstate minimalne, miesto toho aby to riesili vylepsovanim cez net, ako to ma win z servis packamy, tak stale vydavaju uplne "novy" os. ostatne aj nedavna afera z porusovanim patentou nokie a vyplatenie odskodneho, svedci ze apple nieje taky, ako sa vela krat prezentuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
oproti ipodu ma vstavany reproduktor, kvalitnejsi zvuk, dlhsiu vydrz baterie, nemusis sa srat s itunes ( relativne, niekomu sa to moze pozdavat, mne rozhodne nie ) a hlavne je lacnejsi! na druhej strasne nema veeelmi kvalitny fotak ako nano (z nudze cnost) a ani somariny typu hry a pod... no a najvacsi rozdiel je, ze nema vzadu nahryznute jablko
toto: » www.mp3.sk/iriver-lplayer-...
alebo
toto: » et.aukro.sk/item832717122-n... ???
vobec sa neviem rozhodnut... nevyznam sa moc v tych funkciach... ooch....