Blížia sa Vianoce a ja už pomaly rozmýšľam čo dať svojej priateľke pod stromček. Neviem prísť na vhodný nápad. Chcel by som jej dať niečo originálne alebo nezvyčajné , chce to len nápad. Ovládam elektrotechniku takže niečo s tým by nebol problém Len ne
podla mna nemas ziadnu frajerku, len chces urobit dojem na baby na birdzi, ze si taky starostlivy. a potom nejaku skusis zbalit, vymysliac si pribeh o tom, ze ste sa s tou tvojou rozisli.
a este mam velmi rad, ked niekto chce niekomu dat/spravit nieco originalne a pyta sa ostatnych na napady
@pubertslatinocelny na ziadne baby nechcem spravit dojem a nic si nevymyslam.....Dakujem Vam niektorym ktory ma zhadzujete..snazim sa len spravit priatelke co najvacsiu radost
@atonrays ved to neber tak zle ja som zartoval cisto verim ti, ze mas uzasnu priatelku a je pekne, ze na nu tak myslis ale tazko ti poradime, ked ju nepozname...ty vies, co ma rada, tak podla toho nieco skus vymysliet no
ono je to tvoja priatelka, ty vies co ma rada... ja ti tu asi tazko možem poradit cosi v zmysle "napal jej najlepsie metalove pesnicky na cd" ked pocuva pop... inak to bol len priklad asi by som v dnesnej dobe nechcela pod stromcekom napalene cdcko pesniciek ktore mam v mobile
@atonrays originálne - šálka, tričko, poduška s vašou fotkou alebo vaša fotka v peknom rámiku .... potom niečo podľa jej záľub - čo ja viem kniha? cd? alebo nejaký šperk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a este mam velmi rad, ked niekto chce niekomu dat/spravit nieco originalne a pyta sa ostatnych na napady
. . . a tiez nemam rad ak niekto chodi hladat napady inde ako v svojej hlave.
blizi sa Velka noc ...kde kupim dobre korbace ???
je oktober, viancoe ani ziadne darceky neriesim moc daleko, treba dozit
na darceky je cas aj posledny tyzden pred vianocami. v strese clovek najskor nejaku kravinu zozenie