Ahojte, potrebujem poradiť, čo kúpiť priateľke na Vianoce? Má 21 a nie je dievčenský typ, takže veci ako šminky chcieť nebude. Blbé komenty si nechajte, tie ma nezaujímajú. Za rady ďakujem
mna by potesila vecera v nejakej superkvalitnej restauracii. (chcem raz zazit ten pocit jest menu co nesotji 3 eura
alebo by ma potesilo nieco co znamena vela pre nas dvoch : ) (tj. nejaka zbierka fotiek a k nim nejake vtipne/pekne popisky..) nastastie ja som najdievcenskejsie dievca takze moj frajer to ma jednoduche
Už mám pre ňu náučnice s jašteričkami, ale rozmýšlala som ešte nad niečím k tomu. Má veľmi rada hudbu. Hip-hop, černošskú klasiku.. ja neviem, nič ma nenapadá
Počúvaj ju a všetko zapisuj Alebo prosto veci ktoré má rada, tak niečo s nimi alebo niečo totálne odveci, spolužiačky raz na narodky dali ďalšej spolužiačke nafúknutú popísanú rukavicu (asi balón nezohnali) a kopu toaleťáku lebo im na intráku dochádzal a páčilo sa jej alebo ja chcem kamarátke kúpiť batman hrnček lebo má rada batmana, alebo ďalšej nejakú slaninovú zubnú pastu alebo slaninové mydlo lebo som to videla na nete, hneď som si na ňu spomenula a páčilo by sa jej to podľa mňa ak chceš niečo smiešne pozri tie stránky s darčekmi, ak niečo obyčajné čo poteší tak ti už asi poradili alebo jedna kamoška ide na vianoce dať potlačiť frajerovi ktorý hrá basketbal trenky s nápisom basketball ass
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo by ma potesilo nieco co znamena vela pre nas dvoch : ) (tj. nejaka zbierka fotiek a k nim nejake vtipne/pekne popisky..) nastastie ja som najdievcenskejsie dievca takze moj frajer to ma jednoduche
nejakú knihu ak rada číta
klasika ako ponožky, pyžamo, šál+rukavice...
ťažko povedať, keď nevieme aké záľuby má kamoška....
Neviem. Mojej byvalej som kupovala na vianoce deku s jednorozcami a macacie papucky a ma to doteraz
,,Naslouchej svemu srdci.''
skus spodnu bielizen: » www.bonprixshop.eu/kategoria/381/b... Pekne hodinky, teraz je najnovsia moda, ze aj zeny nosia panske hodinky, takze mozes taketo vacsie: » www.bonprixshop.eu/style/naramkove... neviem ake kabelky nosi, ale mozes napr. stylovy ruksak: » www.bonprixshop.eu/style/ruksak-fr...