hej, pozerala som ho sama,neviem už o čom bolo maximálje,ale nelubil sa mi,,,natali si tam vystrihala hlavu a bol tamchlapík v maske.....som to ja ale mudra...
strašná hovadina to bola. Máloktorý film bol na tom horšie ako tento. Najhoršie je ako sa ešte niektorí (vid napr. Anonymus) snažia tento film napodobnovať
@semhamforas Anonymous pouzivaju ako znak oblek bez hlavy. Film ako taky nenapodobnuju. Fawksa, resp. jeho tvar, napodobnuju len ich aktivisti v protestoch.
Film som videl u zdavno ked vysiel inak teraz si na nom asi strasne vela ludi fici kvoli maskam anonymous tipujem mali by to znovu dat do kin asi by to malo 10 krat väcsiu navstevnost ako vtedy
Ak by návštevnosť toho filmu mala stúpnuť len kvôli súčasnej obľúbenosti tých masiek, tak by priemerné ľudstvo len zase znova preukázalo svoju úbohosť...
Celý ten film, ako aj jeho knižná predloha, sú trápne anarcho-liberálne, protikresťanské a antisociálne paškvily bez hlavy a päty.
Židovská herečka Portmanová (pôvodne Hershlagová), bez ktorej sa nezaobíde hádam ani jeden podobný "buričský" film + na druhom mieste takisto židovský herec Stephen Fry, ktorého posledná dobrá úloha bola rola Wellingtona v seriáli "Blackadder".
Rozdiel medzi nimi je asi len taký, že kým Portmanová lesbu hrala, Stephen Fry v reálnom živote sodomitom aj naozaj je...
Trochu to tam mohol zachrániť iba coolový John Hurt (filmy ako "Kráľ Ralph" či seriál "Ja, Claudius"), ale aj on sa zmohol iba na rolu arogantného a ÚČELOVO nesympatického vodcu bez jedinej kladnej vlastnosti, ktorého jediným účelom bolo pôsobiť nepríjemne a odstrašujúco.
Zároveň tam bola jasná snaha čo najviac zdiskreditovať germánsku a nordickú myšlienku (to údajne "zlé" hnutie malo príznačný názov "Norsefire").
Takže resumé: ten film je jeden účelový shit, ktorý až príliš dobre určitým mocenským kruhom zapadá do karát...
@walterdonath fil msa vysielal už dávno v kinách to až teraz stúpla jeho popularita tak som to myslel ak si nepochopil... za dalsie to ze je neco protikrestanske len plus pre mna... lebo aj ja som protikrestansky to ze su zidovsky herci je mi uplne uprdele ked vedia zahrat.... hlavne Portmanova..za dalsie o nsa k nicomu nezmahal tak to bolo v komixe tak to zahral a nazaver Norsefire ma zdisgretidovat nacistov to je zamer
Dakujem ti, ze tie dovody, preco je to idiotsky film, si zhrnul este lepsie ako ja... A k tvojim osobnym nazorom sa v tejto suvislosti radsej nevyjadrim.
a je len dobre, že tento film je tak kontroverzný . Buď ho nenávidite , lebo ste krestania, nacisti ,komunisti, a iný -isti ,alebo je to pre vás kultová záležitosť vyjadrujúca slobodu.
Lenže sloboda je pre mnohých ľudí extrémne nebezpečná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak by návštevnosť toho filmu mala stúpnuť len kvôli súčasnej obľúbenosti tých masiek, tak by priemerné ľudstvo len zase znova preukázalo svoju úbohosť...
Celý ten film, ako aj jeho knižná predloha, sú trápne anarcho-liberálne, protikresťanské a antisociálne paškvily bez hlavy a päty.
Židovská herečka Portmanová (pôvodne Hershlagová), bez ktorej sa nezaobíde hádam ani jeden podobný "buričský" film + na druhom mieste takisto židovský herec Stephen Fry, ktorého posledná dobrá úloha bola rola Wellingtona v seriáli "Blackadder".
Rozdiel medzi nimi je asi len taký, že kým Portmanová lesbu hrala, Stephen Fry v reálnom živote sodomitom aj naozaj je...
Trochu to tam mohol zachrániť iba coolový John Hurt (filmy ako "Kráľ Ralph" či seriál "Ja, Claudius"), ale aj on sa zmohol iba na rolu arogantného a ÚČELOVO nesympatického vodcu bez jedinej kladnej vlastnosti, ktorého jediným účelom bolo pôsobiť nepríjemne a odstrašujúco.
Zároveň tam bola jasná snaha čo najviac zdiskreditovať germánsku a nordickú myšlienku (to údajne "zlé" hnutie malo príznačný názov "Norsefire").
Takže resumé: ten film je jeden účelový shit, ktorý až príliš dobre určitým mocenským kruhom zapadá do karát...
Plne súhlasím. Taký trápny shit, ako je tento tzv. "film", v kinách dávno nebol...
Dakujem ti, ze tie dovody, preco je to idiotsky film, si zhrnul este lepsie ako ja... A k tvojim osobnym nazorom sa v tejto suvislosti radsej nevyjadrim.
Lenže sloboda je pre mnohých ľudí extrémne nebezpečná.