@romyyy nj to je iny- srdce je zrádna devka...ten sa ako vola original? poviem chalanovi nech mi stiahne ja som nevidela ziadny s nim, len pocula, ze v niecom hral
@tia999 Heart Is Deceitful Above All Things, ale film je podľa mňa až príliš na city... Ja som to pozerala a takmer celý film som mala otvorenú pusu.. Ale Marlyn tam hrá možno 5-10 minút...
Bowling For Columbine je dalsi film v ktorom sa objavy ale je tam za seba, rozprava tam o tragedii kde dvaja skolaci postrielaly spoluziakov a spolocnost spolu z mediamy to zvalily na neho...odporucam pozret
ine filmy okrem DVD z mansonom som nevidela pretoze su tazko zohnatelne, rada by som si pozrela phantasmagoriu a este radsej precitala dajaku jeho knihu ale co uz ked sme na tom nasom slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
The High End Of Low
ine filmy okrem DVD z mansonom som nevidela pretoze su tazko zohnatelne, rada by som si pozrela phantasmagoriu a este radsej precitala dajaku jeho knihu ale co uz ked sme na tom nasom slovensku