ALE, dam svoju prihodu, ktora mi dodnes nejde do hlavy...
Nevyznie to vierohodne ale, ked som bol maly, zobudil som sa na hluk... a pozrel pod postel (bol som v izbe este s rodicmi, mal som tak 7-8 rokov..
v klinickej smrti to bolo v nebi, tak bol určite svätý...
druhykrát to bolo za bdelého stavu o 0,30 v noci a v obyváku keď som ležal na gauči prešiel z ľava do prava a stratil sa v stene...
bola to taka čierna postava ako z hmly...
nikdy viac by som to nechcel zažiť...
to prvé bolo úžasne krásne, Boh existuje nikto ma už nemá čím presvedčiť, že tomu tak nie je...
moja znama mala podobny zazitok ale to sme mali nejakych 18nast-19nast. spala v posteli, zobudila sa a uvedomila si ze je strasny chlad v izbe. pri dverach uvidela postavu v ciernom, na oci alebo nos si nepamatam ze by mi rozpravala. vraj mal ale ruky ako "kralik". ked ho uvidela a on si to vsimol tak sa zmensil preletel cez krinu a pri okne sa rozplynul
ja mam jeden taky zazitok co si pamatam toj nedavno ...som bol v rohu pri posteli v strachu a oproti cez postel nad zemou bola velka postava ako keby v bielej plachte a cierna tvar a tahala mi ruky dopredu a nemohol som snimi hybat uplne jak strnute alebo co mimo kontrolu len tu silu jak ma ovlada som citil....a pak som sa zobudil stym ze oproti na dverach je zavesena biela bunda a ruky som mal strnute bo som ich mal pod hlavou ...no ale skoro ma jeblo vtedy taky pocit uz nikdy nechcem zazit uplna bezmocnost ble asi najhorsi sen vobec
nechcem vyzniet skepticky ale tiez sa mi stalo viackrat ked som bola mala ze som nieco citila, pocula a mozno i videla a vsetko sa to stalo vtedy ked som uz bola v posteli. A myslim ze odpoved na tieto veci je sen. Velmi lahky spanok , clovek este na po vnima realitu a vtedy sa svet v spanku moze prelínat s tym skutocnym, tak, ze nevies povedat ci to bolo naozaj alebo nie. A velakrat sa cloveku sniva aj to ze spi a potom sa zobudi (stale len v tom sne, nie naozaj) a potom uz fakt nevie povedat xi to bola naozaj skutocnost alebo len sen.
@flyleaf presno to som chcel napisat, vo 99% pripadov to bude niecim podobnym. Ale zas verim aj v nieco ine... btw poznam jednu luku pri meste v ktorom zijem.... v strede lesa kde sa vecer diju fakt divne veci, mam vela kamaratov ktorí to dosvedcia, taktiez ked sme tam raz stanovali tak polovnik isiel okolo nas zdravil a pytal sa ci mame dost alkoholu aby sme tu do rana aj vydrzali,...
Sice som videl kadeco, ale beriem to tak, ze som bol zasran a moj vyvijajuci sa mozog si toho dost domyslel. Neverim na duchov a podobne nezmysly, to uz by som rovno mohol ospevovat jednorozcov.
Ja neverím no neviem si vysvetliť jednu udalosť z detstva.V noci som sa zobudil a ked som otvoril oči a otočil sa tak som zbadal stáť nad mojou posteľou tmavú postavu s žiarivými očami do červena,nemohol som sa pohnúť a po asi 5 sekundách som zaspal. Netuším doteraz či to bola halucinácia alebo čo ale ráno som sa cítil hrozne.
aj mne sa stalo už pár "podobných príhod" ... nič príjemné... ja sa týchto vecí dosť bojím ...ale vraví sa, že deťom sa stávajú tieto veci najčastejšie pretože sú to najnevinnejšie a najčistejšie osoby
Myslím si že existujú duchovia...Ale je to len jedna energia...Aj keď sa vraví že mřtvy alebo niekto neživý,nemôže ublížiť človeku,ja mám stále rešpekt..Ale každopádne,aj mne sa stalo podobné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja verím, lebo som prežil túto skutočnosť, že som ho videl ...
@zajkousko bro, ja ti verim
kazdopadne nie for both
v klinickej smrti to bolo v nebi, tak bol určite svätý...
druhykrát to bolo za bdelého stavu o 0,30 v noci a v obyváku keď som ležal na gauči prešiel z ľava do prava a stratil sa v stene...
bola to taka čierna postava ako z hmly...
nikdy viac by som to nechcel zažiť...
to prvé bolo úžasne krásne, Boh existuje nikto ma už nemá čím presvedčiť, že tomu tak nie je...
ja mam jeden taky zazitok co si pamatam toj nedavno ...som bol v rohu pri posteli v strachu a oproti cez postel nad zemou bola velka postava ako keby v bielej plachte a cierna tvar a tahala mi ruky dopredu a nemohol som snimi hybat uplne jak strnute alebo co mimo kontrolu len tu silu jak ma ovlada som citil....a pak som sa zobudil stym ze oproti na dverach je zavesena biela bunda a ruky som mal strnute bo som ich mal pod hlavou ...no ale skoro ma jeblo vtedy taky pocit uz nikdy nechcem zazit uplna bezmocnost ble asi najhorsi sen vobec