videla som ho uz davno, podla mna je super (teda ta myslienka a tiez ako sa postupne prepracoval k tym hajzlom az ich nakoniec chytil..ale tie bitky boli trosku prehnane xD) a teraz som sa nan tesila, ze si ho mozem pozriet znovu..ale ten dabing mi uplne znechutil cely film..
videl niektore veci tam ukazane nemaju vobec daleko od reality len mi strasne vadilo ze z toho jej otca urobily hotoveho ramba vyvrazdil pol Pariza a na konci mal 1skrabanec..
Celkom dobrý film,aj myšlienka bola dobrá,len na môj vkus trochu krátky,moc rýchlo to skončilo.A tiež to mohli spraviť ešte trochu napínavejšie,ale inak fajn.
uz je to davnejsie co som ho videla (asi rok dozadu ) .....ale je to podla mna velmi dobry film...............a myslim, ze nie len podla mna, bo vseobecne maa dost vysoke hodnotenie...
Videl som ho dávno, je to fajn akčný triler, no pre mňa normálna popcornová zábava, ktorých sú desiatky, nič extra výnimočné, čo by si zaslúžilo anketu na birdzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@bibla
Keď nie je preklad doslovný, tak je automaticky zlý?
Tak prečo sa ti zdá názov zle preložený?
Preto sa pýtam, či keď nie je preklad doslovný, či je automaticky zlý ...
Ja si nemyslím, že by prekladatelia mali zásadne prekladať názvy filmov tak, aby významovo sedeli s originálnymi názvami ...
A film sa mi páčil