alica v krajine zazrakov v muzsko inom podani...niekto pada do nory a na niekoho padne turbina...privela emocii privela veci je v tom filme aby to bol len akysi film...je viac je to Film
asi pred 2 tyzdnami sme ho pozerali v skole. kebyze viem ze ho budeme pozera 4 hodiny tak by som tu prvu neprespala a tym poadom by som mozno aj vedela o co islo. ale aj ked som nechapala pointu bolo to pekne
@grietusha a ake filmy sa ti páčia? stačí zopár...videl som ho asi pred troma rokmi a mne sa Donnie Darko veľmi páčil, bol to pre mňa dosť zvláštny originálny a iný film so super atmosférou. ja som sa naopak ani chvíľu nenudil, a pozrel som si ho hneď dvakrát po sebe, čo sa mi v živote nestalo...(možno som sa strašne nudil cez víkend na intraku
@grietusha Jima Jarmuscha poznam iba cez jeden film Dead Man, čo je tiež skvelý film pre mňa, so všetkým čo k tomu patrí...a hudba Neila Younga tam dokonale sedí...teda aspoň mám tip od teba na dnešný večer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Veľmi sa mi páčil.
A musím povedať, že v Donniem som sa trošku videla.
a to si dovolím povedať, že som náročný divák.
ak aj mal dobrú myšlienku, tak to spracovanie ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nudilo.
Zábavné na tomto filme je, že radový divák film nepochopí a fajnšmekra neohúri.
Pre mňa osobne nijak výnimočný film.
Ale ináč to je jeden z najlepších filmov, aké som kedy videl, to je fakt
No teda, Donnie bolo riadne psycho, ale totálne úžasné psycho. A Jake Gyllenhaal predviedol skvelý výkon.
- Milujem ten film....jeden z najlepších filmou aké som kedy videla.
mám rada škandinávsku produkciu (Bergman, von Trier)
a veľmi sa mi páči Citizen Dog či Trainspotting.
mňa ten film proste nudil. prišiel mi ako silene intelektuálny, nudný, rozťahaný, produkcia absolútne neprimeraná... blááááááááá.
ale asi som len fajnšmeker, podľa príspevku od @vulgarna @6 s ktorým veľmi súhlasím.