videl som 1.neoslovilo ma to.. na 2. ma nahovorili že to lepšie no tiež nič moc a na 3,4 sa už nahovoriť nedám.. nemám rád "roztrasené filmy" typu paranormal activity,rec,...
Na 4ke sme boli v kine so @sipimoponkapa a bol to uplny prepadak bez pointy, sprevadzany sialenym jacanim tlupy dievcat.. A to myslim doslova.. Niekolko ludi aj odislo pocas filmu z kina koli nim.. Celkovy dojem hrozny... 5e v kosi.
@cloviecik212 Rec 1-3, Unborn, The Mirrors, the exorcist, V moci diabla, Nenávisť 1-3, Stiahni ma to pekla, Woman in black a pod.... väčšina sú také psycho, kedže krváky nemám rada
@kejtyna Dakujem Woman in black, Sirota, Exorcist, Stiahni ma do pekla, su fakt dobre. Mas celkom dobry vkus heh Krvaky su ako ktore dobre ale vecšinou ja sa na nich skor bavim ako bojim Mne to pride komicke heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
dva mesiace som nespala, najma vdaka "based on a true story"
v kine je to aj tak najlepšie, celé kino komunikuje s postavami vo filme
"Nechoď tam ty piča." a podobne
Dvojka je vraj lepšia, ale tú som nevidela. Možno tomu niekedy dám šancu, keď už budem fakt zúfalá a nebudem vedieť, čo iné si pustiť.
a inak odporucam toto!!
2 a 3 som videla v kine a skor som sa zadusila smiechom ako sa bala no a 4 som nejako nestihla este
že vraj horor
Nehorázna pičovina.