Videl som asi 5 vydaní. Texty "moderátoriek" sú "brilantné".
Inak ich mám na svojom upload účte. Ak by niekto chcel linky na stiahnutie, tak TS. Čuduj sa vete, ľudia to sťahujú a zvyšujú mi kredit, čo ma len teší.
@poke voyo je najväčšia pičovina akú mohla tá žumpa Markíza vymyslieť to asi len zamestnanci majú povinné kupovať si to, inak verím tomu že to má zaplatených tak 10 ľudí na Slovensku
Mne je tak zle z tych malych americkych krav ze to ani nejde opisat a ta pesnicka o klobukoch ... seriozne by som tym dvom piciam strelil do hlavy s kusou.
neklesla len markíza..podľa mňa tým ponížila aj väčšinu mužského pokolenia, spravila z nih primitívne opice riadiace sa len 2 najprimitívnejšími pudmi. Nič v zlom chlapi, ale kto toto dobrovoľne pozerá nič iné byť ani nemôže...
umelina na toyote prius ma rajcuje vyse nez ta kopa umeliny pred tou kamerou... a este ako sa tvaria ze vedia o com vobec stebocu pipenky.. po chvilke som to prepol....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak ich mám na svojom upload účte. Ak by niekto chcel linky na stiahnutie, tak TS. Čuduj sa vete, ľudia to sťahujú a zvyšujú mi kredit, čo ma len teší.
@poke na voyo.sk
a nemám potrebu sa na také niečo pozerať...keď chcem holé cecky tak si ich vygúglim bez časového obmedzenia..
Mne je tak zle z tych malych americkych krav ze to ani nejde opisat a ta pesnicka o klobukoch ... seriozne by som tym dvom piciam strelil do hlavy s kusou.
Od tej doby zasadne vecer nepozeram telku
aj ked aj v pocasi su urcite prsnate moderatorky ale urcite nie hore bez