...ak áno čo sa vám páčilo, čo naopak nie???...ktoré hlášky boli podľa vás naj?..a ktorého hrdinu máte najradšej???... ( ja som na tom filme bola v kine 2krát a som úplne mimo, mám aj plagát z kina slight_smile:
aj by som išiel keby jedne listok nestal 7 eur... a nechapem @0 a @3 rodičia prachači? ale nie, musim si šetrit na ine veci a toto by som lutoval lebo aj tak to bude zachvilu na internete
Nevidel a vôbec ma to neláka, keď pozerám z toho filmu obrázky. Príde mi to ako ďalšia čudná rozprávka s vymyslenými hrdinami, veľmi detské. Ale keď budem mať čas, tak si to pozriem, keď si to tak chválite...
Ešte som ten film nevidela, len jeho trailer, ale poznám kto tam hrá, čo tam hrá a o čo ide. : ) Jednoznačne mojím obľúbeným je Loki (Tom Hiddleston) a Tony Stark ( Robert Downey Jr. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
dost sa mi to pacilo ani neviem preco, mozno hudbou, pridavala na epickosti bitky lebo deju to zrovna 2krat nemalo, ale aj tak som proste bola nadsena
a keby len raz
a najviac sa mi pacili sceny s tonym. a samoska pasaz,kde Hulk otrieska Lokiho o zem
videla, najradšej samozrejme lokiho, naj scéna keď začal histericky ziapať po hulkovi že on je boh etc. etc. a ten ho otrieskal o zem
a ani nechcem
bolo to super
najlepšie scény boli s Tonym Starkom
Takto sa mi to páčilo: » www.birdz.sk/webka/demoniqan...
Najviac sa mi páčili bojové scény, Scarlett Johanson a samozrejme Robert
preto chem vidiet cely film