@riddiculus@2 Tieto a Black Mirror su jedine 3 serialy za poslednych minimalne 6 rokov, ktore ma zaujali natolko, aby som bola schopna pozriet si viac ako polku prveho dielu, takze ti uplne rozumiem. Ale toto som "zhltla" naraz aj s kosťami
Z La Casa de Papel som zhliadol obe tie (polo)serie, co sa odohravaju (prevazne) v Madride; dalo sa, ale dalej sa mi to moc nechce.
Aj ze (asi) skrz to zacalo kadejake remixy Bella Ciao hrat aj Kollarove fakradio ma ponekud pobavilo, ale ked som pocul ten expresacky cover s nejakym lovesongovym senom namiesto povodneho textu, tak to uz ma pobavilo ponekud menej, khurva.
Ťuplík/ťupla... nemáš ta možnosť videl so oba. La casa de Papel - v originále lepšie i keď to bolo rozpočtovo skliesnenejšie ako to to čo ponúka ,, N,,. A čo sa týka to ho druhého pozri si to a potom napíš čo ťa tam zaujalo, alebo s akým zámerom si to sledovala.
Squid game. Dobre sa to pozera vie to zaujat, postavi maju celkom svoju hlbku a osobnost aj ked su to archetypy ale dnes sa to uz nevidi casto. Ale stale je taka lahka lacna zabava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Aj ze (asi) skrz to zacalo kadejake remixy Bella Ciao hrat aj Kollarove fakradio ma ponekud pobavilo, ale ked som pocul ten expresacky cover s nejakym lovesongovym senom namiesto povodneho textu, tak to uz ma pobavilo ponekud menej, khurva.
Ani ku Squid Game som sa este nedostal, ale zaujalo ma, ze je to ciastocne inspirovane aj tymito korejskymi udalostami vyse 12 rokov dozadu, co som trochen sledoval:
» acab.link/s/18qtDF...
» jacobinmag.com/2021/11/squid-g...
na La casa de papel sa chystám