Sorac ,ze vam kazim zabavu ,ale ja nepozeram hore ked idem eskalatorom,furt hlava dole
Ale viem si zivo predstavit nabuchaneho chlapika a dajaku zensku,jak ju drzi za zadok a skeri sa dookola jaky je pan...a zrazu uz len vidim jak zakopol na konci eskalatoru o ten prah a chlapik pada a usmev sa straca a rychlo sa zdviha a pada prec a jeho zenska nestiha bo ma stekle a hlava dole
Och, nepekná spomienka sa mi vrátila... Išla som pred pár dňami do Eurovei, predo mnou párik, vzhľadovo vyzerali na stredoškolákov, ona ho držala zozadu za chrbát v takom akoby poloobjatí, čo je ok, ale on jej celú dobu mačkal zadok a dobre že jej tam ruku nestrčil... Nevadia mi prejavy lásky na verejnosti, ale toto už malo od prejavu lásky ďaleko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale viem si zivo predstavit nabuchaneho chlapika a dajaku zensku,jak ju drzi za zadok a skeri sa dookola jaky je pan...a zrazu uz len vidim jak zakopol na konci eskalatoru o ten prah a chlapik pada a usmev sa straca a rychlo sa zdviha a pada prec a jeho zenska nestiha bo ma stekle a hlava dole
@5-6