umierat som videla zatial "len" zvierata ... najskor moje morcata, potom nejskor srnku, ktoru zrazil bus na dialnici ... a ludi som videla zatial len tesne pred smrtou ...
škrečka.. umieral asi dve hodiny a ja som nad ním revala a nevedela čo mám robiť, tak som prikryla klietku a potom už neviem čo som robila, ale keď prišiel ocino tak mi povedal že ten škrečok je už asi totálne mrtvy, lebo že mal suché oko.. chudák :/
ja si myslím, že otázka zase taká jasná nie je, ked myslíš, či mi niekto umrel pred očami, tak to nie, ale umierať som už videla obe babky, lebo boli hrozne choré a lekár nám povedal že umrú skoro, takže ten posledný pol rok sme sa o ne starali, nevidela som ich umrieť, ale videla som ich ako umierajú
raz sa mi stalo ze vedla pri bare sedel jeden ujo skoro sa o mna "opieral" a zrazu spadol aj so stolickou mrtvy....takze som bola v blizkom kontakte so smrtou ... a bolo to hodne frustrujuce
skoro... ta holka sa zjavila jak duch rovno v ceste uz som len videl jak leti cez kapotu. To bol fakt strasny pohlad, nastastie som si ju vcas vsimol, mala len odrety laket.
Nerozmysla to, vybehne to z poza rohu rovno na cestu a ked pocuje brzdy tak ostane stat jak srnka. Nikdy viac to nechcem zazit. A to som isiel 45, som bol rad ze to ti zamnou ubrzdili.
Nie ale chcel by som to zazit , mozno to budem lutovat ale tuto skusenost by mal dostat kazdy clovek aby sa dokazal nejak uvedomit nacom je .. lepsie to vysvetlit jak to myslim nevim
Ja som prežila svoju ... Smrť je vlastne absolútne krásna a dobrovoľná vec, kedy sa duša len premiestňuje , teším sa keď bude tento fenomén konečne vnímaný inak, ako z prehnaných emócií a ega.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
..kvak..
Ja pri ňom nie. Ale pri Dobbym!! :´(
Nerozmysla to, vybehne to z poza rohu rovno na cestu a ked pocuje brzdy tak ostane stat jak srnka. Nikdy viac to nechcem zazit. A to som isiel 45, som bol rad ze to ti zamnou ubrzdili.