windows movie maker, ten by si mala mat v pc xD
ale jednoduchsie je to cez webik onetrumedia.com odtial to mozes rovno hodit na tvoj channel youtubacky xD
moja slide show urobena na onetruemedia xD
našla som jednu súťaž na youtube, kde treba urobiť fingerdanceové video! je to veľmi zaujímavé, môžeme vyhrať cestu do Londýna, filmovanie videoklipu, a daľšie super ceny! » www.youtube.com/sonyericsson...
inač video môžes urobiť aj s windows movie makerom
My sme včera dokončili naše video. Myslel som si, že nebude až také ťažké, ale mýlil som sa. Veľa som skúšal , že ako by som mohol robiť "finger dance" čo najlepšie... Naučil som sa jednu novú športovú disciplínu Dnes bude aj uploadnute na youtube.
Ja som videl ten film. V 3D bol naozaj super, ale ja asi zostanem u break dance... Pozrel som si niekoľko nahrávok na ich stránke. Možno ten finger dance raz bude mať veľkú históriu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale jednoduchsie je to cez webik onetrumedia.com odtial to mozes rovno hodit na tvoj channel youtubacky xD
moja slide show urobena na onetruemedia xD
našla som jednu súťaž na youtube, kde treba urobiť fingerdanceové video! je to veľmi zaujímavé, môžeme vyhrať cestu do Londýna, filmovanie videoklipu, a daľšie super ceny! » www.youtube.com/sonyericsson...
inač video môžes urobiť aj s windows movie makerom