Vidí otec historiu stranok ktore navstivim cez jeho wifi?
Ahojte..chcela by som sa spytat ci je mozne aby moj otec videl historiu stranok ktore som si pozerala cez jeho wifi? Ano u seba v mobile to vymazem.. ale ma wifi nejaku historiu ktoru si on vie pozriet? da sa tomu predist? mam v mobile orbot aj orfox
mam v mobile orbot aj orfox alebo chodim cez anonymne okno v klasickom prehliadacim..zacala som to tak robit po tom co mi povedal ze mu orange poskytuje nejaku historiu stranok navstivenych cez nas wifi router ..je to mozne? Alebo existuju nejake programy ktore to umoznuju? Ako tomu zabranim ?
Nemôže, teda jedine žeby si dal vypísať u operátora zoznam, ale tam by toho bolo tooolko že by to čo chceš skryť ani nenašiel.
Doma cez notebook alebo mobil nemôže.
@kevin mna by zaujimalo hlavne to ci je mozne ze mu to poskytuje orange alebo ci taky program vobec existuje lebo na nete som nasla len fora ktorym som nerozumela.. mozno otec len vymysla aby som si nahodou cez jeho wifi nepozerala ,,nevhodny obsah"
@kevin cize moze mat vo svojom PC historiu stranok ktore navstevujeme cez jeho wifi aj ked som historiu v mojom mobile vymazla alebo ked prezeram cez anonym. alebo orfox?
@tomias tak za 1. mi prirodzene vadi ze prichadzam o sukromie .. a za druhe aj napr nakup vianocnych darcekov cez internet som mala tazsi ..ked som nechcela aby vedel co mu idem dat tak som radsej chodila do kaviarne ale to sa neda robit do nekonecna ked si chcem pozriet nieco o com by nemusel vediet
Ty to v prehliadači svojho mobilu/notebooku vymažeš ale router cez ktorý ide wifi signál má vlastnú pamäť... takže áno dokáže. Používaj mobilný net ak máš chuť na nejaké tajnosti pred tatkom...
naco radite, ked o tom evidentne picu viete jeden lepsi jak druhy.
zalezi hlavne od technickych skillov tvojho otca a tiez od samotneho routra, ale vseobecne plati, ze ked ma niekto pristup k routru, tak existuje +- milion sposobov, ktorymi moze trackovat weby, na ktore chodis. a stale je tu uz spominana moznost, ze mu vypis posle na vyziadanie operator.
ano vsrtky pakety ktore prechadzaju cez vasu domacu wifi siet sa daju zachytavat hovori sa tomu sniffing ale pochybujem ze tvoj ocko bude tymto zabijat cas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
b) nepouzivaj internet
c) nenavstevuj weby
d) vypicuj ho
Doma cez notebook alebo mobil nemôže.
*IDENTIFIED*
Mozes mat keylogger alebo nieco v notebooku a vidi tvoju obrazovku / co pises
Myslim si, ze aj requesty sa daju vysledovat ak mas pristup do routru.. Teda weby na ktore pristupujes
ake stranky chceš zatajiť?
Ona sa normálne pýta a ako pozerám jedinú serióznu odpoveď dostala odomňa a to je tu už XX komentárov
zalezi hlavne od technickych skillov tvojho otca a tiez od samotneho routra, ale vseobecne plati, ze ked ma niekto pristup k routru, tak existuje +- milion sposobov, ktorymi moze trackovat weby, na ktore chodis. a stale je tu uz spominana moznost, ze mu vypis posle na vyziadanie operator.
V skratke nemôže to vidieť.