Sportom k trvalej invalidite? Ja sportujem rekreacne. Chodim na stolny tenis, teraz zacnem chodit na nejake bojove umenie, do posilovne. Chcem so sebou neico robit. A utorok idem plavat. Plavanie je super, ale musim prekonat svoje zabrany.
Dusand: vidim ze si rozumny. Nam za sebou par boj. umeni. Urcite to poznas Taekwondo, Hapkido, Jujitsu, Karate. Ale nakoniec som toho musel postupne nechat koli casu a zacinajucim bolestiam v chrbate (asi vrodene po mame).
Mne je v podstate úplne jedno, čo v reále funguje a čo nie. Chcem na bojové umenei chodiť len kvôli tomu, aby som sa hýbal Aby som mal nejakú fyzickú aktivitu.
no dobre ako chcel ale pamataj na moje slova nikdy nevies kedy budem musiet branit slabsieho alebo nebodoj svoju polovicku.
Potom pochopis ci je dobre aby to co si sa ucil aj fungovalo. A ze to nebol len premarneny cas - aby si sa hybal. To rovno mozes hrat tenis alebo robit atletiku.
nahodou...aj ja sportujem a bez sportu nevydrzim...plavam...milujem plavanie!!!!!!!!!!!!!to je taky uzasny pocit, ked som unavena po treningu...a takisto milujem preteky...na atmosfera na nich...nevidel si moju vizitku? a ta fotka je ozaj moja!!!
hmm k tomu bojovemu umeniu podla mna to nie je len cvicenie tela ale aj mysle a ludom ktory sa takym veciem venuju nechyba sebavedomie a maju mensie problemi zvladnut krutu realitu zivota myslim ze bojove umenia su jedni z naj sportov
aj ja sportujem..9treningov tyzdenne po dvoch hodinach.rano odidem z domu o pol 8mej na ranny trening,potom mam skolu a po skole zasa trening,domov prichadzam az vecer.cez vikend mavam vacsinou zapasy.ale som rada ze sa aspon nemusim doma nudit...newiem si predstavit zivot bez sportu,vsak to sa ani neda..ked nahodou odpadne trening tak si idem zabehat len tak sama od seba..podla mna su sportovci omnoho stastnejsi ludia ako nejaky domasedovia..
Bojove umenia-velmi dobry druh pohybu. Cloveka rozvijaju azda najkomplexnejsie spomedzi vsetkych sporotv. Formuju telo, clovek sa uci branit seba, druhych, kultivuje ducha, uci sa koordinacii svojich pohybov. Teeda, ja som raz letela zo schodov a to teda bola supa, pekne na betonik, kebyze neurobim kotul, dokonale technicky, sama som sa cudovala, asi skoncim mrtva, kedze som letela na hlavu. Skratka okamih. A to mam viacero takychto zazitkov, kedze niekedy nepatrim zrovna k tym najopatrnejsim.
Podla mna je vynikajuca stranka
www.kendo.sk
aj ked nie som kendacka ani iaidacka, podla mna tam je vynikajuco, nadherne pisane o etike, filozofii. A najma o tom by bojove umenia mali byt. Celkovo si myslim, ze bojove umenia mozu zmenit cloveku zivot, tak ako ho zmenili mne. Ak si clovek zivot zmenit necha a ak sa snazi a hlada na spravnom mieste. Lebo vacsinou je to komercia jak hrom.
Preto sa nebojte a zacnite robit bojove umenia. Ale najprv si ujasnite, co od nich ocakavate. Ci chcete vediet, ako niekomu nakopat zadok alebo sa naucit, ako byt spokojny sam so sebou, prezit plny zivot a ucit sa kultivacii sameho seba.
Ale coby..podla mna sme tu vsetci na birdz sportovci....ja takisto...trosku vycerpavujce treningy, ale nestazujem si. nepotrebujem nic robit profesionalne, ale najme pre potesenie, ale zaroven mi zalezi na tom ,aby to malo uroven.....
AJ JA SOM NIEKEDY PROFESIONALEN SPORTOWAL...ALE AKO SA HOWORI SPORTOM K TRWALEJ INWALIDITE..A THAK SOM AJ DOPADOL ZE MAM 20 A MOZEM HRAT WLEJBAL LEN REKREACNE..ALE STALE PLAWAM,BEHAM,A AJ TEN WOLEJBAL SI ZAHRAM KED JE S KYM,ALE BOHUZIAL UZ NA TEJ WYSSEJ UROWNI NEMOZEM.TO BY MA ZABILO..
hh Ja makam jak dajaky dabel (myslim sportovo) ked chces mozme konkretne hodit rec ale zeby si si vybral ta robim bojove sporty behy posilka vykopove prace ale to len na uzemi nasej chaty military sporty a vsetko kolo toho a NEFAJCIM A ANI NEPIJEM A ANI NIC CO MA MOZE RAZ DORAZIT
pijem, ale naozaj len ked je prilezitost, pripadne chata, dobra nalada a ked nie je sezona....
sportujem aktivne, trenujem vela, preto pijem naozaj prilezitostne.... lebo trenovat a pit dokopy sa neda... kondicka a setko ide s alkoholom doprdele...
ale aj tak si myslim ze obcas treba aj ten
a kukam ze je tu viacej ludi co robia bojove umenia aj to som robila predtym.. teraz veslujem
ja spotrujem,,,,,,jazdim na koni od 10-tich....hm nechapem deti ktore maju 13 -14-15-16.........a pijju a fajcia a neviem coo.... je to trapne..........
vsetci chlapi ma pocuvajte...treba sa hybat aby sme nevymreli,co myslite preco vasi rodicia a stary rodicia maju tolko deti alebo surodencov?lebo ich rodicia sa pravidelne hybali,teraz to tak uz nieje lebo sa mladym nechce hybat a to je velka skoda............no ja tiez niesom najlepsi priklad pre sportovca,fajcil som pravidelne vyse 2rokov a teraz mam cvicenie namieto cigariet a je to omnoho lepsie,.................treba sa hybat chlapi lebo zeny budu-nic v zlom prosim-silnejsi ako sme my,staci ze ich je na Zem viac ako muzov,nemusia dominovat v tom co kedysi pre nich bolo nedokazatelne............dufam ze sa ziadne dievca ani zena neurazi boja si ctim vase pohlavie a vase schopnosti no malo by to byt v rovnovahe
@Mernose nie zacal som v druhom polroku 7rocnika,to som mal 13 rokov,no necuduj sa ked kamaratov brat bol asi 3na zakladke ked fajcil a teraz je 5...dneska sa zacina fajcit velmi skoro
futbal,volejbal,hokej,plavanie a beh to su najlepšie športy.a fajčit nefajčim ale pit ako kedy ale malo..a neviem ci sa tu rata aj stolny futbal po prdeli hra...aj sa pri nej nekedy pekne zapotim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A rad chodim peso, aj to je sport
Len pamataj ze bojove umenie nieje na to aby si sa vedel bit!
Ked robis vsetko s rozumom a chladnou hlavou invalidita ti nehrozi!
aj riadne sypes do seba kreatin, protein?
ak sypes co dobre mas naordinovane?
kocur: ja viem, ze bojove umenie nie je na to, aby som niekoho vedel zmlatit. je to fyzicka cinnost, ktora urobi len dobre mojmu telu.
V kazdom mnou spominanom umeni je velky rozdiel!
» www.ju-jitsu.sk/...
» www.karate-slovakia.sk/...
» www.karate.sk/sk/index.htm...
» www.judo.sk/...
» www.aikido.sk/... (toto by som moc nedoporucoval vela veci z tej techniky v reale nefunguje) teraz pojdu po mne vsetci aikidaci
Potom pochopis ci je dobre aby to co si sa ucil aj fungovalo. A ze to nebol len premarneny cas - aby si sa hybal. To rovno mozes hrat tenis alebo robit atletiku.
Podla mna je vynikajuca stranka
www.kendo.sk
aj ked nie som kendacka ani iaidacka, podla mna tam je vynikajuco, nadherne pisane o etike, filozofii. A najma o tom by bojove umenia mali byt. Celkovo si myslim, ze bojove umenia mozu zmenit cloveku zivot, tak ako ho zmenili mne. Ak si clovek zivot zmenit necha a ak sa snazi a hlada na spravnom mieste. Lebo vacsinou je to komercia jak hrom.
Preto sa nebojte a zacnite robit bojove umenia. Ale najprv si ujasnite, co od nich ocakavate. Ci chcete vediet, ako niekomu nakopat zadok alebo sa naucit, ako byt spokojny sam so sebou, prezit plny zivot a ucit sa kultivacii sameho seba.
a ano aj sportujem
pijem, ale naozaj len ked je prilezitost, pripadne chata, dobra nalada a ked nie je sezona....
sportujem aktivne, trenujem vela, preto pijem naozaj prilezitostne.... lebo trenovat a pit dokopy sa neda... kondicka a setko ide s alkoholom doprdele...
ale aj tak si myslim ze obcas treba aj ten
a kukam ze je tu viacej ludi co robia bojove umenia aj to som robila predtym.. teraz veslujem