Myslim si, ze je totalne chore niekoho stihat a zatvarat do basy na 5 rokov len za to, ze niekde nakresli hakovy kriz a na druhej strane nechat ujst vraha.. Ale tak na Slovensku sa ine ani cakat neda..
7. ty kokot pojebany!! kokos... teba by som rozjebal bejzbalkou.
neonacisti robia slovensku sluzbu, lebo mlatia niekohokto je snedy, ma divny nos alebo sa narodil o nieco viac na juh nez ty? (ziaden iny rozdiel na C,M,Ž nevidim)
Mno maju pravdu s tym hakovym krizom to si hitler len "prisvojil" aj ako ine veci. Nic z toho neni jeho vymysel...len treba skumat v akej suvislosti je napriklad napisany na stenu ten hakovy kriz ci to napisal daky dalajlamov uctievac alebo nacista ci iny privrzenec, ale to skumat nikto nebude....celkovo tito faskovia, nackovia a podobny su chory a oni patria na psychiatriu ked uznavaju hitlera.
7. a ako cistia? Nech zabiju a co pojdu sediet to fakt pomoze su to chore hlavy, ktore veria v nieco co uz nikdy nebude bojuju s niecim co je sucast kazdeho naroda, cigani su vsade a aj budu to ze su aky su s tym nikto nic nespravi ani oni a ked si myslia ze ano tak su na velkom omyle a nie su ty ktory by mali rozhodovat o niekoho zivote! Co su nieco viac? Nie su. Tiez nesuhlasim s tym co cigani robia, ale nebudem ich zato bit ani zabijat bo viem ze smrtou nic nezmenim akorat si poserem zivot. Je to problem, ktory je tazko riesitelny.
aha....tak dobre vedieť že ten bulo čo mi chcel rojebat papulu kôli tomu čo som povedal o fašistoch, nebol fašista, iba mal oblečené pekné veci od thor steinar a na ramene mal vytetovaný keltský kríž...jasnééé
Ano niekedy sa to preháňa, to je pravda. Ale ako vidím niektorých ľudí tak je to asi ešte aj málo.
Nejde o symboly samotné, ale o kontext v akom a kto ich využije. Osobne niesom za ich zákaz v žiadnej forme, lebo symbol je len prejavom. Ak sa budú potláčať prejavy, a nie riešiť jadro ideológie, nikam to z dlhodobého hľadiska nepovedie.
5. neviem čo je na fandení trápne to som naozaj nepochopil, myslím si že čím vážnejšie sa fandenie bere tým lepšia atmosféra na štadióne je, tým lepší futbal sa potom hrá
A s tými bitkami, považujem za najväčšiu oddanosť fanúšika, keď sa dokáže za svoj klub pobiť.
Teraz hovorím o bitkách tých ktorí o bitku stoja (medzi sebou) nie o mlátení nezainteresovaných ľudí.
Geordie: ta kampan nehovori ze fasisti/nacisti na SR nie su, ale to co robi LPR a poniektori politici je cisty hon na carodejnice. Ja mam doma kanady, mam aj mikini lonsdale a prevazne mam kratke vlasy a za toto mam byt nacista? Tak to sme sa to dopracovali... (keby niekoho zaujimalo kanady mam na iarsoft a nepoznam clvoeka co by tam chodil v teniskach pokial si co len trosku ceni svoje zdravie, dlhe vlasy na sebe neznasam a hodia sa mi kratke, lonsdale je jedna z mala znaciek co ma pekne mikiny a kvalitne). Ten hon na carodejnice aby som nadviazol je najlepsi priklad vrazda Daniela Tupeho iste si vsetci pamatate ako LPR hned vybehlo ze to boli neonacisti a zabili ho preto ze mal dlhe vlasy a media sa toho samozrejme chytili a dneska vieme ze ti "chlapci" patrili k podsvetiu a takto je to stale. Niekto rozbije hubu ciganovi atp a uz to je neonacista ak ma co i len kratke vlasy alebo sa nebodaj narodil v 1988... Pomaly budeme zatvarat ludi za to ze sa narodili v 1988 alebo maju kdesi v narodeni inu ciselnu kombinacia ako 18 alebo 14 a tiez mozme zrusit csla tychto dresov lebo to nosia nacisti atd atd. Presne SEM spejeme s tymto honom.
Arugad: ano? tym lepsia atmosfera? Aby sa clovek bal ist na futbal aby mu nahodou nerozjebal niekto papulu, alebo aby sa rodicia bali ist s detmi na futbal lebo tam nejaky kkt urobi bordel, nahadze dymovnice a neviem co vsetko? To je podla teba normalne? Alebo je nebodaj normalne to ze, ked prehrame tak rozjebeme stadion? To je chore. Uz sa tesim kedy vas jedneho po druhom poslu do pice zo stadionov a budete sa "pozerat" na ten futbal zvnoku. Ste vymleta banda co vobec nepochopila o com je sport a sportove podujatie a nechci mi nahovorit ze ty taki nie si.
17. tak co by s tebou spravili keby si sa narodil v roku 88
...ale myslim si ze spolocnost reaguje prilis prehnane a neonackov uz vidi fakt vsade..ked niekto dostane dva roky zato, ze ma klucenku v tvare malteszkeho kriza, ktory ma Bundeswehr dodnes na svojej vojenskej technike je uz vazne paranoja
no ale ked ma niekto vyholenu hlavu, mikinu eighty-eight alebo thor steinar, vytetovanu 88, v horsom pripade dokonca hakovy kriz, tak uz si o nom nic dobre nepomyslim.
niektori zbabelci si proste nevedia priznat, ze s nacizmom sympatizuju, pretoze im za to hrozi basa. a tak ked napriklad chytia nacka s letakmi s hakovymi krizmi a podobiznami rudolfa hessa, tak sa bude vyhovarat, ze mu to niekto strcil do bundy na koncerte, alebo ze sa zaujima o historiu. to je zbabelost..
Tikalok: ja hovorim ze uz kazdy kto ma cosi podobne je hned nacista a je jedno odkial to ma preco to robi atd. Napr v tej diskusii k tomu clanku tusim nieto pisal ze ako mali zasrani si hakove krize kreslili po rukach a zositoch spravis to teraz (ako male decko samozrejme) a uz pomaly ides do basy a nikoho nezaujima ze deti to robia skor z frajeriny ze haha pozrite ja sa nebojim to nakreslit a nemaju ani sajn co to vlastne znamena.
Nehovorim o neonacistoch co sa tm prezentuju, vedia co to znamena atd to je ina kapitola. Toto je o spolocnosti ktora pomaly zrusila znacky ako Lonsdale, Everlast atp ktore v zahranici nosi pomaly kazdy druhy teenager biely, cierny aj fialovy.
O thor stenar si myslim svoje poznam X ludi co tu znacku maju a s nacizmom nemaju absolutne nic spolocne a su proti nemu.
Chavez presne tak ja taký nie som ale obhajujem tých ktorí takí sú. Zaujímalo by ma či si už niekedy bol vôbec na futbale alebo proste sedíš pri telke a necháš si do hlavy natlačiť všetky tie pičoviny.
Máš absolútne jednostranný názor podložený bulvárnymi článkami. Nikdy sa na štadióne nikomu nič nestalo (z civilistov) a ak hej tak jedine od policajtov, áno dobre čítaš POLICAJTOV - našich ochráncov, ktorí bez problémov udrú ženu i dieťa lebo sú jebnutí.
Dymovnica obsahuje nejaké jedovaté plyny či čo? Bengálske ohne už niekoho na SVK zranili? Nie, slúžia iba na zlepšenie atmosféry, klesol počet návštevníkov keď sa zakázali. Celý štadión tlieskal keď sa naopak používali, rozmýšľaj kým napíšeš také bludy.
P.s. - nepodporujem mlátenie sa na štadióne a už vôbec nie rozbíjanie štadiónov
Arugad: ano bol, stacilo, dakujem neprosim nikdy viac. Futbal a celkovo sport v TV je na picu takze nepozeravam. Bulvarne clanky si mozes odpustit NC, JOJ a spol maju na muske prave policajtov tak neviem o com tocis.
Nikdy sa nic nestalo? Zobud sa prosim ta. Staci mi ked vidim ako sa napriklad spravaju ti vyholeni kkti ked idu na/zo zapasu alebo pocas neho. Nebyt vas policia by na stadionoch vobec nemusela byt nad tym si sa aj zamyslel? Este chvilu tymto tempom a gratulujem bude to tu vyzerat ako v UK...
Dymovnica ktora? RDG2? Ano obsahuje, sposobuje bolesti hlavy a zavrate - odskusane. Jedna dymovnica v otvorenom priestranstve je v pohode lenze ked ich odpalis 2-3 tak to pekne vietor pozenie na jednu z tribun - a ludia si zrejme neplatia za to aby videli hmlu.
PS: to tvrdi kazdy ze on nie a on je proti... ale kto potom tie stadiony rozjebava? kto sa bije?
neviem na ktorom futbale si bol, ale rozhodne nemáš prehľad. masakre ktoré robí naša polícia na štadiónoch sú neporovnateľné s tým čo na štadiónoch robia ,,holohlavci".
,,spravaju ti vyholeni kkti ked idu na/zo zapasu alebo pocas neho" - toto má byť argument na moju otázku čo sa stalo na štadiónoch? úbohé naozaj.
tých dymovníc som zažil trošku viac ako ty, takže o tomto byť tebou radšej pomlčím. nehovorím že je to úžasná vôňa no za konečný efekt to stojí. opakujem, práve pre zrušenie povolenia na pyrotechniku na štadiónoch prestali mnohí chodiť na futbal.
každý hľadá chybu vo fanúšíkoch, v ultras najviac, no nikto sa nepozrie na úroveň našich štadiónov na korupciu atď. toto sú faktory ktoré odstrašia ľudí, nie my. trnava, slovenská dvojka v hools scéne postrach vás normálov a drb, takmer vypredaný štadión keď sa im darí. naozaj sme to teda my fanúškovia, ultras, resp oni hools kto vyháňa ľudí zo štadiónov?
p.s.- nebil som sa na štadióne ešte nikdy v živote, takisto ako som nevytrhol jedinú stoličku a to som bol na zápasoch kde lietali hore dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
7. ty nie si normálny...C chápem aspoň trochu, ale ako ti ubližujú M a Ž??
neonacisti robia slovensku sluzbu, lebo mlatia niekohokto je snedy, ma divny nos alebo sa narodil o nieco viac na juh nez ty? (ziaden iny rozdiel na C,M,Ž nevidim)
ty jebo vyjebany. aah
Ved je to uz smiesne v tychto casoch, naozaj, neonacizmus je v poslednej dobe strasne oblubeny, hlavne ak sa na neho da nahadzat uplne vsetko.
Ak by sa malo zakazat vsetko v com by mala byt nacisticka symbolika,boli by sme velmi ochudobneny. Napr.by museli zakazat autobus č.88 co v BA chodi.
Taktiez nevidim nic zle na symbole Cierneho Slnka ci Maltezskeho kriza..porad zakazu aj nas dvhojkriz a budeme vsetci stastny..
Ale ta kampan sa mi naozaj paci
Ano niekedy sa to preháňa, to je pravda. Ale ako vidím niektorých ľudí tak je to asi ešte aj málo.
Nejde o symboly samotné, ale o kontext v akom a kto ich využije. Osobne niesom za ich zákaz v žiadnej forme, lebo symbol je len prejavom. Ak sa budú potláčať prejavy, a nie riešiť jadro ideológie, nikam to z dlhodobého hľadiska nepovedie.
Vlastne povedie...do riti
A s tými bitkami, považujem za najväčšiu oddanosť fanúšika, keď sa dokáže za svoj klub pobiť.
Teraz hovorím o bitkách tých ktorí o bitku stoja (medzi sebou) nie o mlátení nezainteresovaných ľudí.
Arugad: ano? tym lepsia atmosfera? Aby sa clovek bal ist na futbal aby mu nahodou nerozjebal niekto papulu, alebo aby sa rodicia bali ist s detmi na futbal lebo tam nejaky kkt urobi bordel, nahadze dymovnice a neviem co vsetko? To je podla teba normalne? Alebo je nebodaj normalne to ze, ked prehrame tak rozjebeme stadion? To je chore. Uz sa tesim kedy vas jedneho po druhom poslu do pice zo stadionov a budete sa "pozerat" na ten futbal zvnoku. Ste vymleta banda co vobec nepochopila o com je sport a sportove podujatie a nechci mi nahovorit ze ty taki nie si.
...ale myslim si ze spolocnost reaguje prilis prehnane a neonackov uz vidi fakt vsade..ked niekto dostane dva roky zato, ze ma klucenku v tvare malteszkeho kriza, ktory ma Bundeswehr dodnes na svojej vojenskej technike je uz vazne paranoja
niektori zbabelci si proste nevedia priznat, ze s nacizmom sympatizuju, pretoze im za to hrozi basa. a tak ked napriklad chytia nacka s letakmi s hakovymi krizmi a podobiznami rudolfa hessa, tak sa bude vyhovarat, ze mu to niekto strcil do bundy na koncerte, alebo ze sa zaujima o historiu. to je zbabelost..
Nehovorim o neonacistoch co sa tm prezentuju, vedia co to znamena atd to je ina kapitola. Toto je o spolocnosti ktora pomaly zrusila znacky ako Lonsdale, Everlast atp ktore v zahranici nosi pomaly kazdy druhy teenager biely, cierny aj fialovy.
O thor stenar si myslim svoje poznam X ludi co tu znacku maju a s nacizmom nemaju absolutne nic spolocne a su proti nemu.
Svastika je niekolko tisic rokov stary symbol indoeuropanov.
Ale dufam ze tie nalepky nebudu lepit UPLNE vsade ako antifuckovia.
Máš absolútne jednostranný názor podložený bulvárnymi článkami. Nikdy sa na štadióne nikomu nič nestalo (z civilistov) a ak hej tak jedine od policajtov, áno dobre čítaš POLICAJTOV - našich ochráncov, ktorí bez problémov udrú ženu i dieťa lebo sú jebnutí.
Dymovnica obsahuje nejaké jedovaté plyny či čo? Bengálske ohne už niekoho na SVK zranili? Nie, slúžia iba na zlepšenie atmosféry, klesol počet návštevníkov keď sa zakázali. Celý štadión tlieskal keď sa naopak používali, rozmýšľaj kým napíšeš také bludy.
P.s. - nepodporujem mlátenie sa na štadióne a už vôbec nie rozbíjanie štadiónov
Nikdy sa nic nestalo? Zobud sa prosim ta. Staci mi ked vidim ako sa napriklad spravaju ti vyholeni kkti ked idu na/zo zapasu alebo pocas neho. Nebyt vas policia by na stadionoch vobec nemusela byt nad tym si sa aj zamyslel? Este chvilu tymto tempom a gratulujem bude to tu vyzerat ako v UK...
Dymovnica ktora? RDG2? Ano obsahuje, sposobuje bolesti hlavy a zavrate - odskusane. Jedna dymovnica v otvorenom priestranstve je v pohode lenze ked ich odpalis 2-3 tak to pekne vietor pozenie na jednu z tribun - a ludia si zrejme neplatia za to aby videli hmlu.
PS: to tvrdi kazdy ze on nie a on je proti... ale kto potom tie stadiony rozjebava? kto sa bije?
,,spravaju ti vyholeni kkti ked idu na/zo zapasu alebo pocas neho" - toto má byť argument na moju otázku čo sa stalo na štadiónoch? úbohé naozaj.
tých dymovníc som zažil trošku viac ako ty, takže o tomto byť tebou radšej pomlčím. nehovorím že je to úžasná vôňa no za konečný efekt to stojí. opakujem, práve pre zrušenie povolenia na pyrotechniku na štadiónoch prestali mnohí chodiť na futbal.
každý hľadá chybu vo fanúšíkoch, v ultras najviac, no nikto sa nepozrie na úroveň našich štadiónov na korupciu atď. toto sú faktory ktoré odstrašia ľudí, nie my. trnava, slovenská dvojka v hools scéne postrach vás normálov a drb, takmer vypredaný štadión keď sa im darí. naozaj sme to teda my fanúškovia, ultras, resp oni hools kto vyháňa ľudí zo štadiónov?
p.s.- nebil som sa na štadióne ešte nikdy v živote, takisto ako som nevytrhol jedinú stoličku a to som bol na zápasoch kde lietali hore dole